După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 13 septembrie 2015

Hot News: Inginer saudit: Prăbuşirea macaralei asupra moscheii din Mecca a fost un "act al lui Allah"


 Prabusirea macaralei la principala moschee din orasul saudit Mecca, incident soldat cu peste 100 de morti, a fost "un act al lui Allah", crede un reprezentant al grupului saudit care se ocupa de extinderea centrului de pelerinaje, relateaza Mediafax.

"Macaraua prabusita, la fel ca nenumarate altele din zona, se afla acolo de trei-patru ani si nu fusesera probleme", a declarat pentru AFP un inginer din cadrul Grupului Binladin, care se ocupa de extinderea complexului de moschei de la Mecca.

"Macaralele au fost instalate intr-un mod foarte profesionist. Nu a fost vorba de nicio problema tehnica", a adaugat inginerul, care a preferat sa pastreze anonimatul.

"Pot spune doar ca ceea ce s-a intamplat a fost peste puterile umane. A fost un act al lui Allah si, din cate stiu, nu exista nicio vina umana", a afirmat inginerul.

In momentul producerii accidentului, vantul batea foarte puternic, ploua, iar, potrivit unor martori, macaraua ar fi fost atinsa de un trasnet.

Regele Salman al Arabiei Saudite a promis, sambata, ca ancheta va determina cu exactitate cauzele prabusirii macaralei pe 11 septembrie, incident soldat cu moartea a cel putin 107 persoane si ranirea altor 300.

Continuarea pe www.hotnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.