După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 9 septembrie 2015

† Kim Davis a fost eliberată din închisoare!

Judecatorul de la Tribunalul U.S. District, David Bunning, a dat ordin ca functionara de judet din Statul Kentucky, Kim Davis, sa fie eliberata din inchisoare unde a fost tinuta timp de sase zile, tot din ordinul aceluiasi judecator, pentru refuzul ei de a elibera certificate de casatorie cuplurilor de homosexuali.
Kim Davis s-a intors la Dumnezeu cu patru ani in urma si vrea ca toata viata ei sa implineasca Cuvantul lui Dumnezeu asa cum este scris.  Ea crede , asa dupa cum este scris in Biblie, ca casatoria este numai intre un barbat si o femeie. Ea a spus judecatorului ca este crestina si nu poate sa treaca peste constiinta ei si peste Cuvantul lui Dumnezeu si de aceia nu va elibera certificate de casatorie cuplurilor de homosexuali. Judecatorul a raspuns ca si el are o convingere religioasa, fiind crestin, dar legea este lege si trebuie respectata. Dupa aceasta afirmatie a judecatorului, a dat ordin ca functionara Kim Davis sa fie pusa in catuse, arestata, si dusa la inchisoare.
Dupa sase zile de inchisoare, timp in care in fiecare zi tot mai multi oameni s-au adunat in fata inchisorii in care era tinuta, astazi Kim Davis a fost eliberata.  Erau prezenti peste o mie de persoane, venite din multe parti ale Statelor Unite pentru a sprijini aceasta femeie care a spus nu, chiar daca aceasta a costat-o libertatea.  Mike Huckabee, un crestin lucrator si fost guvernator al Statului Arkansas, si Senatorul Ted Cruz al Statului  Texas, amandoi candidati pentru functia de presedinte al Statelor Unite, au fost si ei prezenti la aceasta adunare  de suport. Mike Huckabee a spus ca Constitutia Statelor Unite ale Americii nu permite sa faca legi acestei ramuri de guvern (judiciara), si Curtea Suprema si ramura judecatoreasca incalca Constitutia, astfel devenind o dictatura.
Judecatorul a eliberat-o, dar a spus ca daca Kim Davis intervine si nu da voie celorlalti functionari (care sunt subordinatii ei), sa emita certificate de casatorie cuplurilor homosexuale, el va aplica din nou sanctiuni impotriva ei. Aceasta batalie este departe de a se incheia, dar ceea ce este mai important este ca crestinii isi dau seama tot mai mult cum libertatea lor se erodeaza pe zi ce trece, si ca trebuie facut ceva pentru a fi stopata. Kim Davis, dupa ce a fost eliberata din inchisoare, a spus celor prezenti la aceasta manifestare sa nu se dea batuti caci Dumnezeu este de partea lor si El este prezent. Sa ne rugam la Dumnezeu pentru ca El sa dea biruinta celor ce se tem de El.
Vezi și:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.