După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 4 septembrie 2015

Pastor Ovidiu Petric – Homosexualii americani aruncă la închisoare un angajat creștin al statului

Kim Davis, o femeie crestina ce este angajată ca functionar public al statului american in orașul Ashland, Kentucky a ajuns ieri la închisoare. Judecătorul ce a dat aceasta sentință fulger la doar cateva zile de la refuzul ei de a elibera un certificat de căsătorie unui cuplu se homosexuali a precizat ca nu putea lua o decizie alternativă, precum o amendă, pe care sustinatorii lui Kim ar fi plătit-o imediat.

Homosexualii cu pricina au știut ce fac saptamana aceasta cand au revenit la biroul acestui funcționar public ce le-a mai respins in trecut cererea. De data aceasta au venit pregatiti cu tot arsenalul, cu televiziunile si toata presa dupa ei. Au venit pregatiti si din punct de vedere emotional verbalizand pe un ton amenințător si vehement sloganele liberale sexuale ce le susțin stilul de viața.

Au inceput sa strige in fața ghișeului ca ei se iubesc de 17 ani si nu accepta sa le fie refuzată cererea certificatului de căsătorie, au amenințat-o pe angajata statului ca va ajunge la închisoare pentru ca ei ii platesc salariul, au urlat in gura mare ca acel loc nu e Casa Domnului ci casa oamenilor, strigau ca se simt presați de religia personala a acelui functionar public si circul emotional a continuat cu cat Kim Davis era mai determinată sa nu le satisfacă dorința celor doi homosexuali de a pleca din acea instituție cu certificatul de căsătorie.

Judecătorul federal David Bunning a afirmat ca hotărârea de a o inchide pe Kim Davis, rămâne valabilă pana cand aceasta va reveni asupra deciziei de a acorda certificate de căsătorie si cuplurilor de homosexuali. Acest lucru poate sa însemne închisoare pe viață daca funcționarul statului profund marcat de convingerile sale religioase si fidel pana la capăt acestora, nu-si va schimba decizia.

Libertatea religioasă, ca drept fundamental prezent inca de la inceput in constitutia Statelor Unite ale Americii a ajus sa fie terfelita de drepturile si libertatile erotice care se pare ca fac legea in societatea vestică.

Concluzia este următoarea: in afara perimetrului moralității hotărâte si instituite de Dumnezeu pentru om, libertățile sunt din ce in ce mai obstrucționate si mai in pericol. Imoralitatea macelareste libertatea!

Pastor Ovidiu Petric
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.