După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 30 octombrie 2015

ActiveNews: Dr. Leon Dănăilă, considerat unul din marii neurochirurgi ai lumii: Credința este foarte importantă pentru a progresa. Dacă nu crezi în Dumnezeu, înseamnă că nu crezi în nimic

Academicianul profesor doctor Leon Dănăilă s-a născut la 1 iulie 1933, în orașul Darabani din județul Botoșani. Este considerat a fi cel mai bun neurochirurg din Europa și se află, alături de Einstein, printre cele 500 de genii ale secolului 21. După ce a introdus microscopul operator și a făcut primele operații pe creier cu laser în România, a scăzut rata mortalității de la 50-60% la doar 3-4%.
Este membru al Academiei Române, al Academiei de Științe Medicale și a altor zeci de academii și societăți științifice din lume. La cei 82 de ani, operează și astăzi, la Clinica de Neurochirurgie de la Spitalul „Gheorghe Marinescu” din București.

Pe lângă extraordinarele sale abilități și cunoștințe în domeniul medical, doctorul Leon Dănăilă este și un om foarte credincios.

Acesta se consideră "cel mai sărac medic din lume", dar "cel mai bogat din punct de vedere spiritual.

"Am iubit oamenii! Când iubești ceva, îți dai și viața pentru acel lucru. De aceea am scris și pe ușă: „Consultațiile sunt gratuite!” Nu iau de la nimeni nici un ban, nu fac avere. Sunt cel mai sărac medic din lume, dar cel mai bogat din punct de vedere spiritual. Pentru cercetare și pentru tot ce am făcut trebuie să faci niște sacrificii. Am sacrificat concedii, sfârșitul de săptămână, sărbătorile legale. Am citit, am scris și așa am reușit să-mi anihilez oarecum temerea că sunt mai sărac din punct de vedere material", a spus reputatul medic într-un comunicat primit la redacție.

Dr. Leon Dănăilă afirmă că toate sacrificiile făcute în cariera sa au meritat.

"Eu zic că a meritat, eu sunt mulțumit pentru că ajut oamenii. Și Hristos a sacrificat tot pentru oameni. Eu sunt credincios și când am situații mai deosebite mă rog. Credința este foarte importantă pentru a progresa. Dacă ai încredere în ceva, ai încredere în tot. Dacă nu crezi în Dumnezeu înseamnă că nu crezi în nimic și ești un om pierdut", a declarat doctorul Dănăilă.
Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.