luni, 5 octombrie 2015

ActiveNews: James Woods: "Obama și mass media au ignorat masacrul din Oregon pentru că victimele erau CREȘTINI!"

Actorul american James Woods, cunoscut pentru opiniile sale politice, a comentat în termeni duri reacția președintelui SUA față de masacrul din colegiul din Oregon, de joia trecută, în care au pierit nouă creștini, dar și atitudinea presei față de această crimă anti-creștină.
 
Chris Harper, de 26 de ani, a intrat joia trecută în campusul universitar din Oregon și a început să tragă în oameni, omorând nouă persoane și rănind alte șapte.Harper i-a vizat numai pe creștini, întrebându-i, înainte de măcel, cărei religii aparțin. Apoi a început să îi împuște.

În mai multe postări pe Twitter, la o zi de la această tragedie, actorul James Woods afirmă că și președintele Obama și media din SUA nu au fost interesate de subiect pentru că victimele erau creștine.
 
Cunoscut pentru opiniile sale politice, Woods a comentat în termeni duri reacția președintelui SUA față de masacrul din colegiul din Oregon, de joia trecută, în care au pierit nouă creștini, dar și atitudinea presei față de acest act de ură împotriva creștinilor.

Continuarea pe www.activenews.ro
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.