După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 2 octombrie 2015

† Breaking News: Studenţi creştini împuscaţi în cap la Facultatea din Roseburg, Oregon

1 Octombrie 2015
Un ucigas terorist din Oregon in varsta de 26 de ani,  a fortat oamenii sa se ridice in picioare si sa spuna din ce religie fac parte, inainte de a trage in ei, au raportat cei care au supravietuit acestui atac misel.
O femeie a carei bunica era inca inlauntrul scolii la o clasa de scris din Snider Hall, locul unde s-a produs masacrul, a descris scena intamplata printr-un tweet.
,,Ucigasul a pus pe oameni in sir si i-a intrebat pe fiecare daca sunt crestini”, a spus ea. ,,Daca au spus da, atunci ei au fost impuscati in cap. Daca au spus nu, sau nu au dat raspuns, au fost impuscati in picioare. Bunica mea chiar a ajuns acasa si ea a fost in acea camera. Ea nu a fost impuscata, dar a ramas foarte socata de cele petrecute.”
Kortney Moore, o studenta de 18 ani, care frecventeaza la  Umpqua Comunity College, a fost si ea in acea camera in timpul masacrului si a spus ziarului de stiri, Oregon News Review, ca inarmatul intr-adevar umbla sa vaneze pe crestini. Momente dupa ce un glont a venit zburand printr-o fereastra, ea a spus ca ucigasul de 26 de ani a ajuns in incapere unde a vazut profesorii, pe care apoi i-a impuscat in cap.

In timp ce ucigasul a dat ordinul ca toti din incapere sa se culce la pamant, Moore impreuna cu o colega din clasa au stat nemiscate,  asteptand.
Dupa ce toti s-au culcat la pamant, inarmatul a inceput sa dea ordin oamenilor sa se ridice in picioare si sa spuna din ce religie fac parte. Dupa ce ei s-au sculat si au dat raspunsul, el a inceput sa traga in ei.
Cifra celor omorati se ridica la 15 persoane si alte 20 de persoane ranite. Studentii si politia au descris o scena de haos si groaza cauzata de ucigaul de 20 de ani, intr-o localitate rurala care are o populatie de aproximativ 20 de mii de locuitori si este situata la 180 de mile sud de orasul Portland. Masacrul s-a intamplat joi dimnieata la Umpqua Comunity College, situat la 6 mile de Roseburg la care frecventaza peste 3 mii de studenti la zi si peste 16 mii la seral. 
Update: Ucigasul terorist care a fost ucis in timpul unor schimburi de foc de arme cu politia, a fost  identificat sub numele de Chris Harper Mercer in varsta de 26 de ani.
Sursa stirilor: New York Times, The Wall Street Journal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.