După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 25 octombrie 2015

✡ Israel: Creștinii americani aduc speranță prin cântece în mijlocul furtunii


Chiar si in mijlocul necazurilor, israelienii stiu cat de important este sa se asigure ca viata merge mai departe. Saptamana trecuta, un cor crestin din America a ajutat, cand a vizitat Israelul, sa aduca speranta si pace in mijlocul furtunilor.

150 de coristi din Georgia au vizitat Tara Sfanta pentru a incuraja oamenii prin muzica lor.
Suntem intr-un turneu prin care vrem sa aducem un mesaj al sperantei, al pacii si al iubirii lui Isus in Tara Sfanta si sa avem concerte in Nazaret, in Ierusalim si in Betleem, zone in care au avut loc conflicte, a afirmat Jon Duncan.

In cadrul unui concert sustinut in Turnul lui David, barbatii au cantat despre dragostea, credinciosia si iertarea lui Dumnezeu.
Toata saptamana a reprezentat o experienta minunata, iar aceasta seara a fost cireasa de pe tort, a afirmat Thom Barter.
Lideri de inchinare isi lasa bisericile locale de aproape 12 ori pe an pentru a sustine concerte. Si-au adus impreuna cu ei prieteni sau membri ai familiei, fiecare fara teama fata de actualele violente.
M-am ingrijorat putin acum cateva luni, cand planuiam calatoria, si in ultimele saptamani, dar in aceasta seara suntem in locul cel mai protejat din lume in care am putea fi pentru ca Dumnezeu ne-a chemat aici, a afirmat Terri Butcher.
Ei sunt de parere ca a fost o experienta benefica.
Am petrecut un timp minunat. Toata lumea s-a purtat frumos cu noi. Abia astept sa ma intorc! Iubesc Israelul si poporul evreu. Sustinem Israelul si evreii. Ii iubim!, a afirmat Doretha Weyant.
Caroline Shapiro-Weiss, responsabila de relatiile publice la Turnul lui David, a fost incantata de concert:
Am avut parte de o seara magica, plina de cantece, de laude si de rugaciuni, alaturi de cantaretii din Georgia care, in ciuda situatiei noastre, au adus Craciunul mai devreme in Ierusalim.
Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 99 - octombrie 2015 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.