După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 28 octombrie 2015

Prima Academie a Politicienilor Creștini Evanghelici din Moldova

În premieră pentru Republica Moldova a fost lansată Academia Politicienilor Creştini Evanghelici. Valeriu Ghileţchi ne-a oferit mai multe detalii în acest interviu despre scop, modalitatea de desfăşurare, participanţi şi rezultatele scontate.

Ce reprezintă Academia Politică a Creştinilor Evanghelici (APCE) şi cum s-a născut ideea fondării acestei instituţii?

Academia Politică a Creştinilor Evanghelici este o platformă politică care are menirea să motiveze şi să mobilizeze, în special, tinerii evanghelici să se implice în viaţa civică şi politică a ţării noastre. Sunt două elemente-cheie care au stat la baza acestei idei. În primul rând, este nevoia stringentă de avea lideri integri, iar în al doilea rând este potențialul de care dispune comunitatea evanghelică. Inacţiunea oamenilor onești şi absenţa valorilor morale din sfera publică ne-au adus în criza economică şi politică în care ne aflăm. Actuala criză, care după mine este cea mai gravă criză pe care am avut-o de la independență încoace, confirmă fără nici un dubiu că avem de a face cu o profundă criză morală. Falimentul clasei politice se datorează mai întâi de toate lipsei de integritate a liderilor. În rezultat, s-a creat un gol, care trebuie umplut sau, în termeni biblici, putem spune că s-a creat o spărtură în zidul de protecție a națiunii. Prin urmare, este nevoie de oameni care ar fi gata să umple acest gol sau să stea în această spărtură.

Personal, consider că tinerii evanghelici au baza morală necesară pentru a oferi țării integritatea de care este nevoie aşa de mult astăzi. La toate acestea se mai adaugă şi responsabilitatea pe care o am de a lăsa în urmă ucenici.
Continuarea pe www.moldovacrestina.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.