După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 17 octombrie 2015

Projesus.ro: Preşedintele Zambiei cheamă întregul popor la o zi de post şi rugăciune pentru salvarea monedei naţionale

Moneda naţională a Zambiei este cunoscută ca fiind cea mai slabă monedă a lumii, aflată în continuu declin; doar în anul 2015 kwacha s-a depreciat cu 45% faţă de dolar, acesta fiind cel mai mare declin înregistrat în rândul celor 155 de valute monitorizate de Bloomberg.

Prin urmare, cel de-al doilea exportator de cupru din Africa, Zambia, s-a confruntat cu scăderea de 20% a preţului acestui metal în primele trei trimestre ale anului 2015. Situaţia reclamă închiderea a mai multor mine şi concedierea a mii de angajaţi care lucrează într-o industrie care acoperă 70% din exporturile acestei ţări.

Lungu a mai subliniat faptul că în Constituţia ţării se stipulează clar spiritul republicii ca fiind unul creştin şi că se admit orice evenimente solemne pentru a menţine Zambia ca republică democratică suverană, în care se garantează nu doar bunăstarea familiilor ci şi a afacerilor ţării pentru asigurarea unui viitor generaţiilor prezente şi următoare.

„Aceste zile sunt ca ultimele zile” a declarat Gordon Chanda, directorul unei firme de avocatură.

Conform iniţiativelor, toate barurile, cluburile  şi locaţiile de divertisment vor fi închise iar meciurile de fotbal ale Asociaţiei de Fotbal vor fi anulate cu ocazia zilei de post şi rugăciune programată pentru data de 18 octombrie 2015. Zambia are o populaţie de 15 milioane de locuitori, din care 80% este creştină.
Continuarea pe www.projesus.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.