După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 30 octombrie 2015

România TV: Un antrenor de la Steaua face case în Uganda. Poveşti cutremurătoare din vestul Africii

Alin Jivan, unul dintre cei mai cunoscuţi gimnaşti ai României, s-a retras din activitatea sportivă în 2011, dedicându-se religiei. Recent, în calitate de misionar al cultului penticostal, Alin Jivan, antrenor de gimnastică în cadrul CSA Steaua, a ajuns în vestul Africii, în Uganda.
Alin Jivan, care în prezent este antrenor de gimnastică la clubul Steaua, a fost impresionat până la lacrimi de ceea ce a văzut în Uganda. "Zilele trecute am vizitat Tribul Batwa, din Kabale și Kisoro (sud-vestul Ugandei) cunoscut și sub numele de pigmei. Batwa locuiesc în colibe mici, realizate în principal din bețe și iarbă. Am găsit acolo o sărăcie de nedescris, bărbaţi şi femei îmbrăcaţi sărăcăcios.


Am văzut copii dezbrăcaţi şi desculţi care alergau curajoși prin noroi, pe o ploaie torenţială, doar ca să primească dulciuri. Unii dintre ei erau acoperiţi de noroi pe tot corpul, dar aveau un zâmbet dulce şi vindecător. Am văzut copii care îşi duceau frățiorii şi surorile în spate kilometri întregi şi copii de 4-5 ani cărând cărămizi pe cap. Aceştia trăiesc departe de civilizaţie, departe de tehnologie, nu au curent electric, sunt marginalizaţi şi nu beneficiază de respectul pe care îl merită orice fiinţă umană. De aceea, le-am oferit respectul nostru şi toată dragostea în Hristos Isus.

Continuarea pe www.romaniatv.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.