După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 5 octombrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noştri,

  Vă mulţumim din inimă tuturor pentru rugăciunile pe care le înălţaţi pentru noi! Ieri am avut un accident cu maşina şi Domnul ne-a salvat într-un mod miraculos! Ne întorceam din Calcutta şi, în timp ce urcam serpentinele către casă cu o maşină minitaxi care era supraîncărcată, au cedat frânele şi, ca să nu cadă maşina în prăpastie, şoferul a virat rapid în direcţia opusă şi ne-am lovit de o stâncă, iar maşina s-a răsturnat la caţiva paşi de a cădea în prăpastie. Raja era cu bebeluşul nostru în braţe la geam, pe partea pe care a căzut maşina. Printr-o minune, Baruch nu a păţit nimic, nici măcar o zgârietură, iar Raja s-a lovit doar la umăr şi, prin harul Domnului, nu are nimic rupt, ci doar întindere de muşchi.
Eu m-am lovit puţin la cap, dar nu e nimic grav. Îi mulţumim Domnului că ne-a salvat şi ne-a ocrotit într-un mod miraculos, ca să fie o mărturie pentru cei necreştini!      
       Toţi se miră cum Baruch nu a păţit nimic. Noi ştim şi le spunem că e intervenţia Domnului nostru care ne-a salvat şi care are în continuare un plan cu vieţile noastre, ca să putem mărturisi cât de mare este Domnul nostru!
        Alte persoane din maşină au avut piciorul rupt sau altfel de lovituri, o fată a avut mâna prinsă sub maşina, dar sunt bine acum.
       Vă mulţumim tuturor pentru rugăciuni şi vă rugăm să continuaţi să vă rugaţi pentru protecţia Domnului peste noi şi pentru o vindecare cât mai rapidă pentru Raja, pentru că îl doare umărul destul de tare!
       De asemenea, Îi mulţumim Domnului că a fost cu noi în Calcutta şi ne-a dat izbândă în a depune documentele pentru paşaportul lui Baruch şi sperăm să îl primim cât mai curând.
        Încă nu am reuşit să facem pozele acelea speciale pentru cartea de identitate. Săptămâna viitoare vom încerca din nou. Vă rugăm să vă rugaţi să le putem face cu ajutorul Domnului şi apoi să mergem în Delhi pentru a face procura pentru ridicarea cărţii de identitate!
            În toate aceste lucruri ne încredem în Domnul nostru şi Îi dăm slavă pentru toate!

           
Cu dragoste în Domnul,
            Raja, Gabriela şi Baruch


Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.

Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:

RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.