După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 8 noiembrie 2015

† Apel către slujitorii amvoanelor

Slujitori ai amvoanelor, DE CE NU STRIGATI IMPOTRIVA  ALTARELOR SATANICE?

Oare de ce sunt unii slujitori care ne invata insistent de la amvoane sa nu cumva sa spunem ceva despre cei din Colectiv, despre care unii cred ca ar fi chiar niste ingeri nevinovati?

Eu cred ca cei din Colectiv erau clar in legaturi satanice, cel putin unii dintre ei, inclusiv trupa care canta - vezi semnele ce le faceau, simbolurile lor, videoclipul cu dragonul care isi inghite coada, semn satanic clar, etc, etc.

Dar noua ni se cere insistent sa NU CUMVA SA STRIGAM IMPOTRIVA ALTARULUI LUI BAAL!! DE CE???

Dar voi, slujitori ai amvoanelor, DE CE NU STRIGATI IMPOTRIVA ACESTOR ALTARE SATANICE? DE CE?

Acei tineri isi bateau joc de Dumnezeu, se jucau cu cel rau si chiar se inchinau satanei, iar slujitorii Bisericilor se intrec sa dea tot felul de comunicate aiuristice, care mai de care cu limbaj de lemn fara nicio valoare.

N-am vazut in niciun comunicat cuvintele: PACAT, IERTARE, POCAINTA, CRISTOS!!

Spunea John McArthur: cea mai mare dovada de dragoste crestineasca pentru homosexuali este sa le spunem ca vor ajunge in iadul vesnic. As face aceeasi paralela aici, si le-as spune tuturor celor ramasi in viata dupa Colectiv si familiilor celor decedati: NU MERGETI PE CALEA CELUI RAU pe care au mers cei pe care ii plangeti azi, si pentru care plangem si noi impreuna cu voi si ne rugam pentru voi.

Va iubim, ne pasa de voi, ne este mila de voi, si NU din rautate va spunem ca tot ce are atingere cu cel rau se sfarseste... RAU !!!!
Va spunem aceste lucruri din bunatate si pentru ca va iubim cu dragostea lui Cristos !!

De ce niciun slujitor al Bisericii nu s-a dus in față la Colectiv inaintea tragediei sa strige impotriva acelui altar satanic, iar acum ne invata sa NU ZICEM NIMENI NIMIC!!
Dar de ce nu au iesit acesti slujitori pe strazile oraselor si satelor sa strige: POCAINTA, POCAINTA, POCAINTA???

As vrea sa mai vad NEBUNI PENTRU CRISTOS, strigand in toata Romania: Oameni buni, lipiti-va de Cristos, nasteti-va din nou si cereti-va iertare pentru pacatele voastre!!

Doamne, ai mila !!
Doamne, Tu esti sfant si drept, si plin de bunatate.
Dar nicidecum nu ingadui ca cineva sa-si bata joc de Tine.

Doamne, ai mila de toti cei care sufera acum cumplit si de familiille lor, si da-le harul POCAINTEI si al intoarcerii la TINE, VINDECATORULE SI SIGURULE DUMNEZEU VIU SI ADEVARAT, ACUM SI-N  VECII VECILOR, amin !
Ioan Ciobotă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.