După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 19 noiembrie 2015

Evanghelistul Franklin Graham: Islamul nu este o religie pașnică, viitorul copiilor noștri este în pericol!

Evanghelistul Franklin Graham a postat un comentariu pe o retea de socializare in care si-a exprimat punctul de vedere in legatura cu atacurile din capitala Frantei.
El a scris pe reteaua Facebook, ca „Islamul nu este o religie pasnica” si ca „imigratia musulmana trebuie sa se sfarseasca”, relateaza The Blaze.
„Nu putem permite imigrantilor musulmani sa treaca peste granitele noastre atat timp cat teroristii sustin acest razboi impotriva oamenilor nevinovati. Daca vom continua sa permitem imigratia musulmana, vom vedea si la noi acasa ceea ce s-a intamplat in Franta.”
Evanghelistul, care este CEO al Samaritean Purse si presedinte al Asociatiei Evanghelistice Billy Graham, a avertizat ca Europa este „depasita de numarul mare al imigrantilor musulmani din Orientul Mijlociu, si nu cunosc trecutul lor, motivele si intentiile lor.”
El a mai spus ca publicul american a fost indus in eroare despre adevarata natura a Islamului: „Islamul nu este o religie pasnica asa cum ne-a spus George W. Bush si cum declara presedintele Barack Obama. Pur si simplu nu acesta e adevarul”, a spus Graham.
„Presedintele nostru si politicienii nostri de la Washington trebuie sa se trezeasca inainte de a fi prea tarziu. Securitatea natiunii noastre este in pericol, viitorul copiilor si nepotilor nostri este in pericol”.
In finalul expunerii sale, Franklin Graham a facut un apel la rugaciune pentru victimele atacurilor teroriste de la Paris.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.