După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 15 noiembrie 2015

✡ Jerusalem Dateline - Știri creștine din Israel: Principala amenințare pentru pacea mondială: islamul apocaliptic


Autorul si expertul in problemele Orientului Mijlociu Joel Rosenberg spunea ca nu doar islamul radical ameninta Israelul, Statele Unite si lumea occidentala, ci si islamul apocaliptic. Cei de la Stirile CBN au vorbit cu Rosenberg despre aceasta amenintare si despre alte evolutii in Orientul Mijlociu langa Zidul Plangerii, pe Muntele Templului, din Ierusalim.


Joel Rosenberg a fost intrebat ce parere are despre venirea lui Vladimir Putin in Siria:

Suntem martori ai unei cedari catastrofice din partea guvernului american, in Orientul Mijlociu. Statele Unite au avut o politica externa solida timp de aproape sapte decenii, aceea de a tine rusii departe de Orientul Mijlociu. Presedintele Obama si administratia sa pur si simplu au capitulat. Ne-am retras, am capitulat, am cedat terenul de joc lui Vladimir Putin. El este un imperialist, este periculos si faptul ca poate actiona liber, din punct de vedere militar, la cativa kilometri de Israel este uluitor si extrem de riscant.
Care sunt consecintele acestui lucru pentru regiune si pentru Israel?

Din perspectiva mea, mai intai trebuie sa ne intrebam daca suntem martori la pregatirile pentru razboiul lui Gog si Magog. Cand citesti profetiile din Ezechiel 38 si 39, si ajungi la aceeasi concluzie ca si mine, ca Magog este Rusia, atunci cauti un lider malefic care sa se ridice in Magog, Rusia, care va forma o alianta militara cu Iran si cu alte tari si care va veni impotriva Israelului, din nord, in vremurile din urma. In cei 2500 de ani de cand Ezechiel a scris acea profetie, Rusia si Iranul n-au format niciodata o alianta militara, nici nu au fost prietene. Ultima oara cand Rusia a efectuat operatiuni militare de asemenea magnitudine in Orientul Mijlociu a fost cu scopul de a invada Iranul, la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
Asta inseamna ca profetiile despre razboiul lui Gog si Magog se vor implini in curand sau in timpul vietii noastre? Nu, s-ar putea sa dureze zeci de ani, sau chiar secole. Totusi, cand vezi ca Rusia si Iranul lupta impreuna, la cativa kilometri distanta de muntii Israelului, incepi sa te gandesti la asta. Iranul blestema Israelul in fiecare zi si tot la cateva zile sau saptamani spune ca va anihila statul evreiesc, ca Israelul va disparea.
Nu cred ca liderii Rusiei, Putin in special, inteleg escatologia apocaliptica sau teologia vremurilor din urma a liderilor Iranului. Cred ca Putin este un imperialist, care profita de orice oportunitate. A observat ca presedintele Obama fuge, se preda, renunta la Orientul Mijlociu si a vazut o ocazie sa actioneze. Cred ca pentru Putin e vorba de un joc pentru putere, dar nu intelege cu cine lucreaza. Liderii Iranului sunt motivati pentru sfarsitul vremurilor, au o teologie a vremurilor din urma, iar aceasta e diferita de felul in care vede Putin lumea. Pericolul consta in faptul ca Putin poate fi prins intr-un atac sau intr-o amenintare impotriva Israelului, neplanificata de el initial, fiindca nu isi cunoaste partenerii., a afirmat Joel Rosenberg.
Avand in vedere tot ce se intampla, ce trebuie sa stie oamenii din Occident, in special cei din S.U.A., despre Orientul Mijlociu?
Intunericul cade peste aceasta regiune, peste intreaga lume. Intunericul cade peste aceasta regiune. Musulmanii sunt macelariti cu sutele de mii. Sunt mai mult de 300 000 de morti doar in Siria. Este vorba despre un genocid si are loc la granitele unei tari care s-a nascut din cenusa unui genocid. Fiecare lider al Statelor Unite a spus ca nu va mai permite niciodata ca Holocaustul sa se intample. Totusi, administratia Obama ajuta Iranul pe drumul spre dobandirea armelor necesare genocidului. Crestinii trebuie sa inteleaga ca acestea sunt vremuri sumbre. Exista speranta. Isus vine. Trebuie sa raspandim Vestea Buna. Oamenii vin la Hristos, musulmani, evrei, cum nu s-a mai intamplat pana acum, ies din haos si din intuneric, dar Biserica nu poate astepta ca guvernul american, sau alt guvern, sa faca ceea ce e corect. Avem un set de porunci de la Hristos. Trebuie sa vestim Evanghelia, sa ingrijim de saraci, sa intarim Biserica, sa ne rugam pentru cei persecutati si sa stam alaturi de cei in suferinta. Asta trebuie sa facem, acum mai mult ca niciodata, a afirmat Joel Rosenberg
Este o vreme propice sa ne rugam pentru pacea Ierusalimului si a Orientului Mijlociu.
Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 102 - noiembrie 2015 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.