După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 17 noiembrie 2015

Pastor Ovidiu Petric – Evreii sunt de "vină" pentru atacurile islamiste din Paris

Violența și teroarea și-au dat mâna și au lovit din nou, îmbibate de otrava spiritului antisemit ce chinuie de veacuri lumea islamică si nu numai. Președintele Obama si alti lideri politici refuza cu incapatanare să creadă sau cel putin să afirme public acest adevăr.

Dacă cineva crede ca ținta primară a teroristilor islamisti de vineri au fost francezii, se înșeală. Evreii au fost si vor fi mereu vanați cu nesaț de fanaticii religioși ignoranti care cred orbește ca Israelul trebuie șters de pe fața pamântului.

In atacul de vineri, victimele colaterale au fost multe printre care si români si americani, iar ura nestavilita a religiei oarbe si ucigașe a secerat tot ce a prins ca gest al răzbunării față de asocierea oricărei persoane cu evreii.

Cafeneaua Ba'ta Clan si sala de spectacole Ba'ta Clan - unde au fost impușcate în jur de o sută de persoane - erau deținute de evrei.

In anul 2008 la Cafeneaua Ba'ta Clan si-au facut apariția opt musulmani (cu o atitudine josnica de oameni lași) avand fețele acoperite si au transmis un mesaj extrem de amenințător proprietarilor cafenelei. Li s-a atras atenția evreilor care dețin localul ca au informații extrem de provocatoare si deranjante la adresa islamului despre modul in care își folosesc aceștia banii. Evreii au fost amenințați si avertizati sa se oprească sa mai finanțeze Fundația Migdal extrem de activă in Israel, iar dacă nu se vor opri vor regreta enorm. Ultimele cuvinte ale acestor teroriști islamisti au fost "Data viitoare nu vom mai veni sa discutam, ci vom trece la acțiune".
 
Desigur că pentru asemenea amenințări trebuia intervenit prompt, iar poliția trebuia sa le servească o lecție a democrației acestor infractori  din suburbiile Parisului, dar din păcate, aceasta nu s-a întâmplat. Ceea ce s-a întâmplat însă, a fost să colcăie timp de șapte ani ura mizeră a celor ce vor să conducă lumea cu religia "păcii" lui Allah, iar cand nimeni nu se aștepta, sa lovească valul morții si al terorii. Toate s-au petrecut intr-un context politic in care musulmanii se văd indreptatiti să actioneze în spiritul terorii, crimei, violentei, anti-semitismului, extremismului si chiar unul diabolic.

Evreii au fost ținta si in atacurile de la Charlie Hebdo de acum un an. Luarea de ostatici de către teroriștii islamisti a avut loc tot pe fondul antisemitismului intr-un super-market   evreiesc din Paris. Tot aceștia sunt vanați din ce in ce mai mult in atacurile din jurul școlilor evreiesti.
Evreii sunt ținta în următoarele luni - poate de ani e greu să se mai vorbească. Pe acest fond antisemit dezlănțuit se va ridica un lider politic care sa le garanteze liniștea printr-un tratat de pace, iar acela nu va fi altul decât Anticrist.

Daca vrea cineva sa știe cât e ceasul lui Dumnezeu, să privească la Israel. Din păcate in momentul de față privirea îndreptată către evrei este oripilată de josnicia urii si a dispretului total pe care mulți lideri mondiali le manifestă față de această națiune cu care Dumnezeu mai are de lucru in lume. Cea de-a doua venire a lui Cristos are de a face cu națiunea Israel, care da, in momentul de față este cel mai mare promotor al homosexualității in emisfera estica a lumii, este extrem de seculară, absorbită de materialism si suferă de multe alte metehne ale democrației pur umaniste, dar susținerea acestei țări trebuie sa fie una constantă, cel puțin in rugăciune, din partea creștinilor, chiar și când evreii nu au dreptate în ceea ce fac. Iar actele de terorism precum cele de la Paris să fie ferm si vehement condamnate.
Pastor Ovidiu Petric 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.