După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 16 noiembrie 2015

Pastor Sorin Cigher – Europa, trezește-te până nu va fi prea târziu!

Europa, de ce plângi? Cine te-a îngenuncheat? De ce ești în doliu? Ce ți s-a făcut? Oare de ce trebuie să vină peste tine astfel de atrocități? Îți pui astfel de întrebări în mod serios sau doar acum, când sunt multe lacrimi și sute de familii îndurerate? Cauți vinovatul? Unde-l cauți? Nu este prea departe, este chiar foarte aproape, ești chiar tu vinovată de tot ce se petrece cu tine!

Europa, ce ai făcut de L-ai eliminat pe Domnul vieții din mijlocul tău? Cum de ai crezut că fără El vei reuși, iar cu El nu? Te-a încurcat cumva și ai vrut să-L elimini cu orice preț? Nu crezi că toate acestea sunt urmările unor alegeri greșite? Ce ai făcut de ai ales să-L îndepărtezi pe Cel ce este iubire, în schimbul celuicare este plin de ură și răzbunare? Te-ai purtat urât față de credincioșii care propovăduiesc crucea lui Hristos, și i-ai luat în brațe pe dușmanii crucii! Soarele dreptății nu a fost bun, a fost prea puternic și te-a orbit, te-a deranjat tare de tot, ți-a scos la iveală toate impuritățile, te-a durut atât de mult… încât ai ales luna, care îți luminează cărarea pe timpul nopții spirituale în care te zbați. Ai vrut să fii liberă, să îți faci de cap...

Trezește-te că ești pe drumul morții! Trezește-te din idolatrie! Trezește-te din păgânism! Trezește-te din compromis! Trezește-te din formalismul în care ai căzut de multă vreme! Nu te mai interesează biserica, nu mai ești pasionată de viața pioasă și de trăirea în sfințenie… Ai mers pe drumul tău alunecos! Ai crezut că nu vei fi prinsă? Ai stat liniștită și ai mers pe drumul tău, drumul pierzării, ți-a plăcut aceasta, te-ai simțit bine pe el... De ce nu ai nevoie de Cel care este Pace și promovezi cu atâta pasiune pe cei care declară război?

De ce ai dorit o ,,EUROPĂ FĂRĂ DUMNEZEU”, iar acum te întrebi de ce tace Dumnezeu? Vei asista tot mai mult la astfel de răzbunări pentru că ceea ce seamănă omul aceea va și secera! Să nu crezi că vei culege altceva! Întoarce-te grabnic la Dumnezeu! Pocăiește-te de păcatele tale! Strigă în gura mare că ai nevoie de Isus Hristos! Lasă-l în pace pe cel care lasă în urmă doar lacrimi, doar bombe și dezastrul este hrana lui… Isus Hristos a venit să aducă lumina! Hristos a venit să aducă siguranță! Hristos este singurul Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, care deține dreptarea și niciodată nu duce în eroare pe nimeni! El nu dezamăgește pe nimeni!

Europa, priveste-ți urma pașilor în vale și vezi, ce ai făcut?

Ce trebuie să se mai întâmple ca să îți dai seama că te-ai îndepărtat de Dumnezeu, cu toată ființa ta? Câte  catastrofe să mai aibă loc, câți mai trebuie să moară, câte lacrimi mai trebuie să curgă pe obrajii nevinovați, câți copii trebuie uciși ca să te trezești? Nu îți spune nimic faptul că tăvălugul parcă este de neoprit? Pe zi ce trece alte și alte catastrofe…Chiar crezi că acești dușmani rudimentari nu ar putea fi opriți, dar cine să o facă? De ce nu vreisă îi oprești? De ce vrei să folosești alte mijloace, altele decât cele care dau un rezultat sigur… Oare nu este pedeapsa lui Dumnezeu asupra unei civilizații care și-a umplut paharul cu nelegiuire? Oare homosexualitate ne trebuie nouă? Câte crime, câte avorturi se fac zilnic în Europa..., glasul copiilor nenăscuți a fost auzit în cer, crezi că nu trebuie să plătești această indolență? Te ascunzi sub legi pe care le-ai făcut după bunu-ți plac. Sub pretextul libertății, ai subjugat oameni în păcate inimaginabile, nici la păgâni nu auzi așa ceva! Nu te simți vinovată în fața Cerului, că ai aprobat legi murdare, că ai legiferat aceste urâciuni? Nu te gândești că atragi ca un paratraznet mânia divină, din cauza compromisurilor tale? Nu ți-ai imaginat că va trebui să răspunzi într-o zi de tot ce ai făcut? Nu mă mai mira nimic. Ori de câte ori aud că se întâmplă situații de genul acesta, mă mâhnesc, mă întristez, sunt alături de familiile îndurerate, mă doare sufletul pentru că au murit încă o dată oameni nevinovați, mă cutremur de durere fiindcă mă gândesc la cauza acestor pedepse… Dar cine este vinovatul? Unde-l găsim?

Cred că vinovatul este oricine trăiește în păcat, oricine Îl respinge pe Cel ce este Viața – pe Hristos – Fiul lui Dumnezeu. Vinovatul? Cel care trăiește în întunecimea păcatului și rânjește batjocoritor în fața celor care-L caută sincer pe Creatorul lor...

Europa, ai fost binecuvântată de Dumnezeu, multă vreme nu ai dus lipsă de nimic, dar acum, așa merită Creatorul tău? Merită să-i întorci spatele, doar pentru că El te-a binecuvântat?

Europa a fost o zonă a păcii, a liniștii, a prosperității, dar Europa nu va mai fi la fel! S-au legiferat păcatele! S-a pus ștampila pe decretul omenesc, al îndepărtării lui Dumnezeu din țară! Așa că…. dacă L-ai lepădat pe Dumnezeu, ești lăsat în voia minții tale blestemate! Vei constata aceasta, dar mă tem că va fi prea târziu!

Europa, trezește-te!

Migranții sunt doar niște piese în planul divin pentru a folosi nuiaua pentru tine! Europa, astăzi este Franța, mâine va fi altă țară, și uite așa Dumnezeu îți dovedește clar că L-ai lepădat! Cred că mulți sunt în lacrimi acum, își plâng morții, dar după o vreme de liniște și pace îi uităm pe toți, și ne reluăm activitatea de unde am lăsat-o, ca și cum nimeni nu a suferit. Iar când apare un alt incident, ne speriem și strigăm către Dumnezeu.

De ce strigăm către Cel care ne-ar fi putut scăpa din aceste catastrofe? Dacă L-am alungat din casele și din școlile noastre, de ce-L căutăm când dăm de greu? Am eliminat religia pentru că deranjează necreștinii, pe cei care au altdomn și nu vrem să facem discriminare. În schimb i-am lăsat să ducă în școli droguri, alcool, prostituție, crime, arme, pornografie și alte lucruri mizerabile care distrug caracterul copiilor noștri. Nu am avut nevoie de Hristos, L-am lepădat că este demodat! L-am trimis din Europa pentru că ne încurcă! Așa au procedat dintotdeauna oamenii, L-au alungat, nu au avut nevoie de El…, L-au răstignit.

Ne speriem de Hristos, ne deranjează, vrem fără El, ne place fără Cuvântul Său, în schimb nu ne sperie alți domni,nu ne sperie alti dumnezei, vestiți prin cruzime.

Am căutat și am găsit bombe, rachete, kalasnikov, macete, capete tăiate, biserici incendiate... familii distruse, instituția familiei desființată… toate acestea la tine, în Europa… Nu te mira că acum culegi roadele pe care le-ai semănat cu mult timp în urmă!

Europa, te-ai deschis migranților în masă, pe fondul umanitar i-ai acceptat la tine acasă, i-ai primit pe străzile tale, i-ai luat în familie și…nu le-ai predicat Evanghelia care poate să-i transforme, pe care nici tu nu o mai crezi..., ci i-ai acceptat ca să-i folosești mai târziu, însă ei nu sunt naivi, vor întoarce armele către tine și te vordistruge! Până nu e prea târziu, unește-te în rugăciune, cheamă poporul la o întoarcere în fața adevăratului Dumnezeu! Cheamă poporul să îngenuncheze în fața unicului Mijlocitor, Mântuitor Isus Hristos! Îndeamnă poporul să se lase condus de Duhul Sfânt care poate să-L convingă de păcat! Vei vedea mari binecuvântări!

Europa, lasă-te de păcat! Europa, dă legi care să nu contravină legilor divine! Scoate homosexualitatea de pe lista priorităților! Nu favoriza compromisul! Fugi de ateismul postmodern care distruge civilizații întregi!

Nu te juca de-a spiritualitatea, nu te lua la trântă cu Dumnezeu, nu te juca cu viețile oamenilor, cu veșnicia lor!

Nu promova o altă cale decât Calea Vieții, Hristos. Dacă vrei să se oprească mânia lui Dumnezeu, privește în Cuvântul Sfânt, în Biblie! Trăiește după aceste principii curate, valori morale ce îți vor face bine! Îndeamnă tineretul nu la stricăciuni și îndobitocire, nu-i favoriza concerte demonice unde pier ca lăcustele în foc, ci îndeamnă-l să-L caute pe Dumnezeul Scripturilor.

Istoria este plină de astfel de momente în care oamenii s-au întors spre adevăratul Dumnezeu și au fost binecuvântați. Europa, nu există altă soluție, vei vedea cu ochii tăi! Dacă nu te întorci, vei vedea mult sânge, multe lacrimi, nesiguranță, teamă, îngrijorare, multe vieți nevinovate vor fi distruse, copii dezorientați, oameni fără nicio perspectivă, corupție, catastrofe uluitoare, distrugeri în masă, kamikaze nemiloase care își duc planul la îndeplinire. Cuvântul lui Dumnezeu rămâne neschimbat! Cuvântul Sfânt te îndeamnă la pocăință!

Așadar, oricâtă solidaritate verbală ar oferi statele partenere, oricât regret ți-ar transmite prietenii tăi, nu ajută la nimic pe termen lung! Oricâtă încercare de a opri măcelul vei avea, nu se va întâmpla aceasta pentru că:

Dacă nu apără Dumnezeu, dacă El nu păzește, totul este degeaba! Dacă nu sprijinește Dumnezeu, totul este în zadar! Așa că trebuie să te uiți la cauzele acestor dezastre! Privește la cauză și încearcă să o rezolvi! Cauza este păcatul tău, îndepărtarea ta de Dumnezeul care te-a creat! Este păcatul pe care l-ai îmbrățișat și până nu-l aduci la crucea Domnului Isus Hristos, nu vei avea niciun sorț de izbândă! Nu fugi de pocăință, nu vei scăpa de ea, doar că ea va fi într-un prea târziu dacă nu o vei face acum!

Europa, e șansa ta! Daca te vei întoarce sincer și cu pocăință la Dumenzeu, vei fi binecuvântată! Dacă vei trata Cuvântul lui Dumnezeu într-un mod superficial și dacă strigi doar acum, pentru că te doare, iar apoi uiți de El, pedeapsa va fi și mai mare!

Europa, Alege-L pe Cel ce este Viața – Isus Hristos-  și lasă-l pe cel ce este moartea și o răspândește cu atâta plăcere!

Alege-L pe Cel ce este Pace în schimbul celui care răspândește războiul!
Alege-L pe Cel ce este Dragoste, în schimbul celui care manifestă ură în jur!
Alege-L pe Cel ce este Dumnezeu, în schimbul celui contrafăcut!
Alege-L pe Cel ce este bunătate, în schimbul celui ce împrăștie doar intrigi și revoltă!
Alege-L pe Cel cu care vrei să îți petreci veșnicia, în schimbul celui mincinos, care nu-ți poate promite decât iadul!

Nu te mai lăsa înșelată de valurile plăcerilor de-o clipă, alege să trăiești pentru unicul Dumnezeu real! Nu te mai întreba: De ce? Cum e posibil? Chiar nouă? Ce am făcut?

Gândește-te la un singur lucru: Vei culege într-o zi exact ceea ce ai semănat!

Este timpul să sameni, din nou, ceva de durată, bun și frumos, ca la vremea potrivită să culegi ceea ce ți-ai dorit!

Europa, trezește-te în al doisprezecelea ceas!

 Căci Eu știu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. (Ier.29:11)
Pastor Sorin Cigher

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.