După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 22 noiembrie 2015

Viorel Iuga – Vă rog să susțineți și să folosiți Credo TV!

Domnul dorește 
să te implici și tu!

V-am neglijat! Îmi cer iertare pentru aceasta! Sigur, v-am neglijat cu mesajele postate, dar nu v-am neglijat în inimă. M-am gândit la voi și m-am rugat pentru voi. 

Vreau să împărtășesc astăzi cu voi o mare bucurie. Zilele acestea am avut privilegiul să cunosc două familii care au făcut și fac o lucrare deosebit de mare și de importantă: CREDO TV. 

Nu știu câți dintre voi știți cine sunt, câți cunoașteți istoria CREDO și lucrarea pe care o face Dumnezeu prin această televiziune. Nu voi intra în detalii, dar vreau să vă spun că eu am rămas plăcut surprins să aflu cum a pornit această lucrare, cum a fost susținută de Dumnezeu și cum continuă să fie folosită de Dumnezeu. Având în vedere aspectele acestea, ținând cont de vremurile în care trăim și de mandatul nostru de a răspândi Evanghelia Domnului nostru Isus Cristos la orice făptură, vă rog frumos să susțineți și să folosiți CREDO TV. 

Probabil că mulți ați beneficiat și beneficiați de această televiziune creștină. Ei bine, dacă doar ați beneficiat, cred că este timpul să ne implicăm și în susținerea ei. Pentru că luptele spirituale sunt mari și intense, vă rog frumos să vă alăturați celor care se roagă pentru acest mijloc de răspândire a Evangheliei. Rugați-vă pentru personal, pentru fonduri și pentru extinderea rețelelor de transmitere a emisiunilor. 

Apoi, după rugăciune, gândeți-vă serios ce puteți face pentru CREDO și din punct de vedere finacinar. Toți avem probleme, toți suntem în diferite nevoi, toți am avea nevoie de mai mult și mulți suntem implicați în diferite proiecte. Slavă Domnului pentru fiecare proiect bun. Și eu sunt implicat în mai multe proiecte, sunt decis să mă implic și în altele, dar cu ajutorul Domnului și prin călăuzirea Duhului Sfânt, vreau să particip și mai mult la lucrarea pe care o face Dumnezeu prin Credo. Dacă unele proiecte țin de o lucrare locală, vreau să spun că lucrarea prin această televiziune are impact mondial. Poate că mulți nu ne putem implica cu mult, dar să știți că puținul nostru are mare valoare. Împreună, putem face lucruri deosebit de importante și de frumoase. Probabil că unii nu veți putea dărui mai mult de 5 lei. Să știți că aceștia sunt foarte importanți și sunt primiți cu multă bucurie. Probabil că alții puteți dona 10 lei sau chiar mai mult. Dacă Duhul Sfânt vă călăuzește să vă implicați și eu cred că o face, căutați o cale prin care puținul (sau multul) vostru să ajungă la CREDO. M-aș bucura mult să contactați CREDO și nu este exclus ca unii să ajungeți la concluzia că puteți acoperii cheltuielile unei ore de emisie. Dacă nu puteți face lucrul acesta ca familie, poate că o puteți face ca familie lărgită. Te-ai gândit că tu și rudeniile tale ar putea susține o oră de emisie, o oră în care sute de mii de oameni să audă Evanghelia? Rugați-vă deci, cereți călăuzire divină și ascultați de Domnul și aici. 

Cei care știți deja multe despre Credo TV, vorbiți și altora despre el. Pentru cei care nu știți prea multe despre CREDO TV, sau vreți mai multe informații vă recomand să vizionați materialele de pe pe credo.tv, facebook și youtube.

Pentru a nu vă mai răpi prea mult timp, vreau să vă spun în încheiere că teoretic ar trebui să puteți recepționa acest canal TV în orice loc din România. Dacă nu îl aveți în pachetul vostru, sunați-vă furnizorul de servicii TV și cereți să vi se introducă și CREDO TV. De asemenea, în ultima perioadă CREDO poate fi vizionat și pe telefon descărcând aplicația credo.tv

Da, CREDO TV este un bun mijoc de răspândire a Evangheliei în toate colțurile lumii. Să ne rugăm și sub călăuzirea Duhului Sfânt să ne implicăm!
Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.