După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 9 decembrie 2015

Comandant al poliției, discurs în fața absolvenților: Toată autoritatea pe care o avem ne este dată de Dumnezeu

Marcelo Lami, comandantul politiei din orasul Salta, Argentina, a tinut un discurs plin de credinta si speranta in fata proaspetilor absolventi ai scolii de ofiteri de politie.

„Apostolul Pavel ne spune ca toata autoritatea pe care o avem ne este data de catre Dumnezeu. Asta inseamna ca Dumnezeu a ingaduit sa ne facem politisti. Daca ne aflam astazi in acest loc impreuna, atunci suntem aici prin voia lui Dumnezeu. Si daca asta e voia voia lui Dumnezeu, inseamna ca El are un scop cu viata noastra”, a declarat Lami.

El a mentionat ca munca politistilor ar trebui sa fie facut prin imbratisarea si aplicarea principiilor lui Hristos. Fiecare agent de politie sa manifeste smerenie, onestitate, blandete, infranarea poftelor, loialitate si credinciosie, consemneaza impactoevangelistico.net. 

„Multi oameni critica activitatea noastra pentru ca ne confruntam cu situatii grave si avem de-a face cu multa violenta, care insa nu ne apartine noua. Cealalta fateta a muncii noastre nu este insa perceputa de oameni.

Noi ajutam oamenii cand acestia se afla in evenimente critice, stari de dezastru sau alte situatii care implica intr-ajutorarea semenilor nostri.

Suntem invatati sa ne facem treaba in liniste, fara a astepta nici un fel de recunostinta. Eu cred ca Dumnezeu ne va onora atunci cand va veni timpul.

Daca cineva nu este dispus sa faca aceasta munca in folosul si pentru binele semenilor nostri, atunci e mai bine sa renunte acum”, a incheiat discursul Marcelo Lami.

Prelucrare: www.afirmativ.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.