După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 17 decembrie 2015

† Pastor Cristian Ionescu – Cade Barnevernet? Să cadă! Cazul Bodnariu nu este însă închis!

Mulțumesc mult fratelui Radu Oprea din Phoenix, AZ, pentru mesajul cu traducerea de mai jos! Se mișcă apele! Domnul este la lucru! Nici noi nu ne oprim! Toate protestele programate rămân în vigoare, nu se schimbă nimic!
Cel mai citit ziar din Norvegia, AFTEN POSTEN titreaza astazi 17.dec.2015, pe prima pagina:
„Acum vin noi orientari de procedura despre cum BARNEVERNET (Serv.de protectia copilului) se va ocupa de copii si parintii strainilor.” (Na kommer det nye retnings linyer om hvordan barnevernet skal hantere saker med utenlandske barn og foldere)

 „Barnevernet trebuie sa ia in considerare daca familia venita din strainatate poate avea grija de copii” (Barnevernet skal vurdere om familie I utandet kan ta vare pa barna )

„Cazurile de acum (familii cehe, poloneze, lituaniene si ruse) au avut o mare atentie politica in mass media straina, activitatea Barnevernetului fiind descrisa ca o continuare a practicilor organizatiilor naziste! (Sakene har fatt storr oppmerksomhet bade politisk og I utenlandske medier ,og norsk BARNEVERN er blitt utskyelt og beskrevet som en „Nazi-organisasjon” !)
RUGĂCIUNE, POST ȘI ACȚIUNE! CAZUL BODNARIU NU ESTE ÎNCHIS!

Pentru că mulți au interpretat știrea – de altfel bună – că Barnevernet este în atenția guvernului și a presei norvegiene, ca o încheiere a cazurilor de confiscare a copiilor, cum este și familia Bodnariu, am dori să precizăm că toate aceste demersuri sunt într-o fază incipientă, iar reformele nu se produc peste noapte, mai ales în asemenea sisteme.

Ne bucurăm de asemenea schimbări, cel puțin de ton, din partea guvernului și mediei norvegiene și le interpretăm ca o biruință în curs, dar nicidecum ca fiind sfârșitul luptei. Birocrațiile sunt greu de reformat, dar nu imposibil de învins.

De aceea, demersurile noastre continuă fără nicio pauză. Astăzi, familia Bodnariu este încă fără cei cinci copii și nu există nicio garanție că Barnevernet are intenții mai bune ca ieri. Dorința noastră este să vedem în aceste știri semnul că eforturile noastre ale tuturor nu sunt în zadar, ci se aud foarte bine acolo unde trebuie și trebuie continuate cu o și mai mare intensitate!

Veștile de azi și din viitor trebuie înțelese cu realism și maturitate, astfel încât determinarea și implicarea noastră pe toate planurile (spiritual, legal, diplomatic, protest public etc.) să crească și să nu înceteze!

Așadar, să fim încrezători că Domnul mișcă apele, dar să nu tragem concluzia că lucrurile s-au rezolvat până când cei cinci copii nu vor fi din nou cu părinții lor.

Încredere vom avea în Domnul, nu în Barnevernet și nici în guvernul Norvegian!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.