După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 27 decembrie 2015

Pastor Samy Tuțac – Domnule Președinte Iohannis, nu-mi permit să vă somez...

Dar îmi permit să vă cer ceva.... Niciodată nu v-am cerut nimic până acum. Și nici nu intenționez să cer pentru mine sau familia mea. Am cerut în schimb altora să vă susțină în rugăciune, să vă voteze și să aibă încredere în dumneavoastră. Și o voi face în continuare, deoarece am convingerea că Dumnezeu, în providența Lui, a hotărât să fiți Președintele României, într-o perioadă dificilă pentru națiunea noastră.

Domnule Președinte, anul acesta ne-am apropiat cu inimile îndurerate de Sărbătoarea Nașterii lui Cristos. Drama familiei Marius și Ruth Bodnariu, despre care ați fost informat, este drama națiunii noastre. V-am ascultat mesajul de Crăciun de câteva ori și pot spune că accentul pe familie m-a impresionat profund. Dar, Domnule Președinte, avem nevoie de "un pas mai departe." Cei cinci copii frumoși ai familiei Bodnariu, cetățeni ai României, răpiți de o organizație cu ideologie nazistă, numită Barnevernet, au fost privați de iubirea părinților lor în noaptea de Crăciun.

Domnule Președinte, nu-mi permit să vă somez, dar vă cer insistent, chemați-o pe doamna ambasador a Regatului Norvegiei și transmiteț-i că așteptăm fapte concrete, nu expicații în spiritul corectitudinii politice. Trimiteți-l pe domnul ministru de externe la Oslo, să transmită direct guvernului norvegian că ne vrem înapoi copiii ținuți departe de părinții lor. Stă în puterea lor să facă acest lucru. Ei au creat Barnevernetul, nu Barnevernetul a creat statul norvegian.

Domnule Președinte, ați vorbit în campanie despre recăpătarea demnității și despre recăpătarea respectului ca și națiune. Domnule Președinte, o țară care își abandonează copiii nu va fi niciodată o țară respectată. Aducerea înapoi acasă, a copiilor Bodnariu, nu este doar obiectivul unei familii, este obiectivul unei națiuni care merită respect și care își dovedește demnitatea. Domnule Președinte, Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă dea curajul necesar să faceți din România o țară respectată. 

Pastor Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.