După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 23 decembrie 2015

† Protest Oficial la Ambasada Norvegiei din Londra

Este Norvegia un stat care sponsorizează răpirea copiilor?

De-a lungul ultimilor ani o poveste comună iese din Norvegia în mod repetat: statul a luat copiii cuiva in îngrijire.

Poveste după poveste, familii despărțite de Barnevernet (serviciile sociale), apare pe internet.

Familii care au imigrat în Norvegia sau doar mers acolo pentru o vacanță, li s-au luat copiii în mod abuziv și nefondat. Ziarul Norvegian Aftenpost a spus in Mai 2015 că există 3000 de copii ai căror părinți nu sunt norvegieni, si sunt în custodia Barnevernet.

O familie din Statele Unite ale Americii a avut copilul luat deoarece mama a alăptat copilul de prea mult timp. Un alt cuplu din India au cei doi copii luați în îngrijire, deoarece părinții dormeau în același pat cu copiii și nu foloseau tacâmuri atunci când ii hrăneau. O altă familie a avut fiica lor, Maxine, luata ca urmare a faptului că mama, care este o femeie norvegiană surda, nu a avut suficient contact vizual cu fetița.

Tot mai multe familii fac cunoscuta tragedia lor si trag un semnal de alarma prin intermediul internetului. Daca dai o căutare in Google pe cuvântul Barnevernet vei putea citi nenumărate povești de familii sfâșiate de guvernul Norvegian.

De ce face Norvegia lucrul acesta? Citând un talk-show Lituanian, ziarul Britanic Daily Mail spune ca Norvegienii fac acest lucru, cu scopul de a lupta împotriva celui mai scăzut nivel de natalitate din lume și a ratei cele mai mari de copii născuți cu sindromul Down si alte defecte de naștere. Acest mod de operare, spune talk-show-ul, este esențial pentru a consolida materialul genetic norvegian cu copiii străinilor.

Copii sunt răpiți de la părinții lor străini și plasați in familiile norvegiene pentru a-şi pierde rădăcinile natale și limba. Norvegienii folosesc integrarea forțata pentru a asigura viitorul tarii, dar problema e ca sacrifica familia si părinții care au investit in copil încă dinainte de naștere: dragoste, afecțiune, emoții, timp, multe zile și nopți de îngrijire, precum si financiar.

Folosind metode de amenințare "Barnevernet" nu permite părinților sa expuna detaliile tragediei lor, nu permite părinților să angajeze avocați independenți, neagă părințiilor orice formă de contact cu copiii, nu oferă un program de restaurare și pune copiii spre adopție în termen de câteva luni de când au fost luați in îngrijire.

Cel mai recent caz de pe arena publică, este al unei familii căreia i-au fost luati cei cinci copii in îngrijire sub acuzația de "îndoctrinare creștina". Marius Bodnariu, cetățean român, căsătorit cu Ruth, cetățean norvegian, mutați în Norvegia acum 10 ani pentru a începe o familie.

Chinul lor a început la 16 Noiembrie 2015, atunci când "Barnevernet" a rapit cele doua fete mai mari de la școală fără știrea părinților și le-au dus într-o locație secreta, urmat de vizita acasă de către agenții Barnevernet și Politie, pentru a lua si cei doi fii. Apoi, prin abuz de putere au arestat-o pe mama și au  dus-o la secția de poliție împreuna cu bebelușul ei de 3 luni. Tatăl a fost arestat în timp ce era la locul de muncă. Ambii părinți au fost interogați timp de câteva ore și apoi lăsați să se întoarcă acasă cu copilul lor. În dimineața următoare, "Barnevernet" s-a întors și a luat si bebelușul în îngrijire, susținând ca mama este periculoasa.
Părinții au încercat prin instanțe sa obțină copiii înapoi, dar toate canalele legale duc nicăieri datorita strategiei guvernamentale în detrimentul familiei.
Suntem solidari cu această familie și cerem eliberarea lor si returnarea la parintii biologici.
O petiție online a atras peste 43500 de semnături. www.ipetitions.com/petition/christian-family-persecuted
De asemenea, o pagina de Facebook a fost înființat cu scopul de a oferi mai multe informații: https://www.facebook.com/Norway-Return-the-children-to-Bodnariu-Family-744234959015965/?fref=ts
Următorul pas pe care vrem sa îl facem este sa mergem și sa protestam în fața Ambasadei Norvegiei din Londra.
Protestul este organizat de către Comunitatea Românească din Londra și va avea loc in data de: VINERI, 8 Ianuarie 2015, la ora 11:00 -14:00.
Adresa este: Ambasada Regală a Norvegiei, 25 Belgrave Square, Londra SW1X 8QD.
Vă rugăm să veniți sa protestam pașnic împotriva unor astfel de atrocități. Nu așteptați până când acest lucru se va întâmpla cu copiii voștri. Haideți sa facem o diferența pentru drepturile părinților.

Pentru Comunitatea Romana din Londra
Pastorul Teofil Harii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.