După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 2 februarie 2016

Pastor Marius Livanu – Family Day Roma - concluzii

Aproximativ 2.000.000 de persoane  (cifre relatate de către organizatori) și-au exprimat convingerea fermă că familia este fundamentul de bază al societății iar aceasta nu poate fi decât cea naturală: alcătuită dintr-un bărbat și o femeie prin căsătorie. Motto-ul manifestației a fost: "Nu distrugeți FAMILIA!"

Peste 1.500 de autocare și trenuri arhipline au adus în cel mai mare spațiu deschis al Romei familii din întreaga Italie. Deși nu a avut sprijinul deschis și direct al Vaticanului manifestația a fost o reușită pentru laicii din toată peninsula. La eveniment au participat diverse biserici evanghelice italiene alături de cele catolice, ortodoxe și chiar  musulmani. Rabinul șef al Romei a transmis în scris un mesaj de apreciere față de această inițiativă, neputând fi prezent personal în ziua Sabatului. Chiar și ateii au aderat la acțiunea de apărare a familiei tradiționale.

Au fost momente emoționante în care diverși exponenți ai asociaționismului pro-familie au combătut ideologia homosexuală și au reafirmat într-un mod decis valorile care stau la baza familiei tradiționale.

Au fost prezente în primul rând familii care au dorit să-și apere dreptul de a ființa și în continuare ca nucleu de bază al societății.

Motivele pentru care manifestanții au fost prezenți într-un număr impresionant sunt multiple:

1. Respingerea totală a Legii Cirinna care aprobă căsătoriile homosexuale și adopțiile pentru aceste familii.
2. Stabilirea prin Constituție a statutului familiei alcătuite dintre un bărbat și o femeie ca fiind familia naturală, fundamentul societății.
3. Dreptul fundamental al copiilor de a avea mamă și tată și interzicerea  "stepchild adoption"- adopția copiilor născuți prin femei care își închiriază uterul. Abolirea practicilor familiei surogat în vederea procreerii.
4. Interzicerea ideologiei “Gender” în instituțiile de învățământ. Prin această ideologie se urmărește ștergerea diferențelor de gen și pregătirea ideologiei homosexualității și a libertinajului sexual.
5. Implementarea politicilor sociale în favoarea familiilor numeroase. Italia ca țară oferă cel mai redus suport economic familiilor cu mulți copii.

În cadrul manifestației a fost prezentat de câteva ori și videoclipul realizat de pastorul Marius Livanu în favoarea familiei Bodnariu din Norvegia. Alianța Evanghelică din Italia a mediatizat amplu prin internet acest caz în mediul evanghelic internațional.

Ceea ce au mai transmis organizatorii către oamenii politici italieni a fost faptul că se va ține cont în mod minuțios de poziția fiecărui om politic față de această lege și la următoarele alegeri familiile își vor apăra, prin votul lor, drepturile cerute.

Au fost prezenți diverși oameni politici, cei mai mulți din aripa dreaptă a politicii.

Susținătorii manifestației au respins eticheta de retrograzi sau învechiți pe care promotorii homosexualității le-o aplică subliniind faptul că Italia deși este ultima țară occidentală care nu permite căsătoriile gay este totuși printre primele țări care au abolit legile care altădată condamnau la moarte homosexualii, cu mult înaintea altor țări “civilizate”.

Semnalul transmis a fost unul clar și fără echivoc: familia trebuie să rămână la standardele biblice iar copiii să nu devină obiecte sau marfă pentru homosexuali.

Aprobarea Legii Cirinna a fost amânată pentru această săptămână iar noi vom aștepta decizia finală a politicienilor italieni.

În cazul aprobării Legii va rămâne o singură soluție democratică valabilă: consultarea maselor populare printr-un referendum național, demers pentru care organizatorii deja s-au pregătit.
Pastor Marius Livanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.