După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 2 februarie 2016

Pastor Samy Tuțac – Doamnă Ambasador, de ce ne răpiți copiii?

Excelenței sale Tove Bruvick Westberg, ambasadorul Norvegiei în România,

DE CE NE RĂPIȚI COPIII?

Doamnă Ambsasador, am ascultat cu atenție explicațiile dumneavoastră, cu privire la răpirea copiilor familiei Bodnariu și a celorlalți copii români din Norvegia. Am vazut și comunicatele seci ale Ambasadei Norvegiei. Ați vorbit frumos, ați încercat să fiți elegantă, dar la fel ca și alți funcționari din Vest, ne vorbiți cu superioritate. În plus, aveți impresia că noi, dacă suntem ceva mai săraci, suntem și proști. Dacă, în anii de când sunteți în România, nu ați reușit să ne cunoașteți, problema nu este la noi.

Doamnă Ambasador, noi am trăit 45 de ani într-o dictatură, nu așa de bine pusă la punct cum este dictatura național-socialistă norvegiană, dar tot dictatură. Ne era frică unii de alții (cum se întâmplă în Norvegia astăzi), eram urmăriți, iar unii erau luați noaptea cu duba Miliției (tot neagră ca a Barnevernetului) și duși departe de casă (exact ca la voi). Este adevărat, torționarii noștri comuniști nu erau așa de "educați" cum sunt torționarii voștri de la Barnevernet. Ei nu luau copiii de la sânul mamei, iar dacă se întâmpla totuși, aveau demnitatea să nu afirme că urmăresc "interesul superior al copilului", eventual al partidului comunist.

Doamnă Ambasador, înțeleg că pentru dumneavoastră legea norvegiană este primordială, dar nu cred că legile dumneavoastră sunt intenționat făcute să distrugă familii. Sau dacă este așa, atunci aveți o problemă majoră de sistem, atunci Norvegia trebuie rapid izolată, exclusă din toate organismele internaționale și pusă la punct, urgent. Un asemenea focar de infecție morală trebuie extirpat rapid, sunteți mai periculoși decât Statul Islamic.

Doamnă Ambasador, nu putem accepta explicațiile dumneavoastră despre independența totală a Barnevernetului. Nu există nicăieri în lume așa ceva. Și dacă prin absurd, o agenție oarecare își depășește atribuțiile, oriunde în lume poate fi oprită. Țara dumneavoastră de cine este condusă? Nu are Guvern? Nu are Parlament? Sau politica nazistă a Barnevernetului este politica statului asistențial norvegian? Decizia luată recent de instanțele dumneavoastră, aservite Barnevernetului, în cazul familiei Nan, confirmă temerile noastre: ÎN NORVEGIA DISTRUGEREA FAMILIILOR ESTE POLITICĂ DE STAT.

Doamnă Ambasador, înțeleg că sunteți mama a patru copii. Ați încercat să vă puneți în locul familiei Nan, sau al familiei Bodnariu? Ați încercat să vă gândiți, preț de câteva secunde, că noi românii v-am fi răpit toți cei patru copii? Ce ați fi gândit despre noi? Cum ne-ați fi privit? Nu vă este greu să ieșiți pe stradă, printre români, știind ca statul dumneavoastră ne răpește copiii și-i dă spre adopție pentru sume fabuloase, inclusiv unor cupluri gay?

Doamnă Ambasador, mergeți acasă și întoarceți-vă înapoi, doar când copiii românilor vor fi redați familiilor lor. Ajutați guvernul dumneavoastră să înțeleagă dimensiunea reală a dramelor produse de Barnevernet. Puteți face asta, nu în calitate de politician, ci de mamă a patru copii.

Pastor Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.