După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 3 februarie 2016

Stiripesurse.ro: Mungiu-Pippidi şochează: Ruşii sunt în spatele protestelor în cazul Bodnariu

Politologul Alina Mungiu-Pippidi intervine în discuţia despre cazul familiei Bodnariu cu o poziţie de-a dreptul şocantă. Fără vreun argument logic sau o minimă dovadă, Mungiu-Pippidi afirmă, în cel mai recent editorial publicat pe platforma romaniacurata.ro, că românii care protestează faţă de instituţionalizarea copiilor Bodnariu în Norvegia fac jocul Rusiei, ba chiar sunt manevraţi de oamenii lui Putin. În acest caz, mai susţine Mungiu-Pippidi, ar trebui să intervină SRI.
Alina Mungiu-Pippidi face o paralelă între cazul Bodnariu şi cazul fetiţei ruse violate de refugiaţi în Germania, caz care s-a dovedit în cele din urma a fi unul fictiv. Autoarea sare de la un caz la altul, fără să ţină cont de diferenţele majore dintre ele, încercând să genereze o legătură inexistentă şi, evident, în defavoarea celor care susţin cauza familiei Bodnariu.

Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Nota Red.: Desi Stiripesurse.ro afirmă că Mungiu-Pippidi şocheazăastfel de deviatii si frustrari exprimate public de către distinsa doamnă nu ar trebui să mai surprindă publicul român. Conform Wikipedia, piesa de teatru Evangheliștii, scrisă în 1992 (și premiată de UNITER în 1993), a generat intense critici. Subiectul piesei este considerat blasfemator de bisericile creștine din România.
Adevarul.ro mentioneaza: "Piesa "Evanghelistii" repovesteste cateva scene din viata lui Iisus, sugerand o relatie cu Maria Magdalena (...). Apoi, evangheliile ar fi fost scrise dupa indicatiile Apostolului Pavel, care i-a inlaturat prin crima pe toti apostolii martori directi la viata si faptele lui Iisus, la Cina Cea de Taina."

Vezi si:

Noaptea minții! Alina Mungiu Pippidi: cei care susțin familia Bodnariu din Norvegia fac jocul serviciilor secrete rusești

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.