După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 13 februarie 2016

Valeria Roman – Din nou în stradă la Bruxelles pentru familia Bodnariu

Romanii s-au aflat vineri, 12 februarie, pentru a doua oara in strada la Bruxelles in semn de solidaritate cu familia Bodnariu. Din nou s-au auzit imnurile Romaniei, al Belgiei si alte cantece interpretate cu vocea sau la instrumente de catre cei prezenti, majoritatea copii si tineri sub 30 de ani. Participantii au adus cu ei steaguri, pancarte si bannere cu mesaje de protest scrise in engleza, franceza si neerlandeza dar si jucarii, pe care le-au insirat in mijlocul multimii ca pe niste martori tacuti ai copilariei. Mesajul acestui gest facut de copiii prezenti la protest este unul simbolic dar puternic: Jucariile apartin copilariei. Nu stricati jocul, nu furati copilaria celor care au nevoie de familii pentru a creste fericiti, pareau sa spuna papusile si animalutele aduse in strada. 

Pe parcursul intalnirii de la Bruxelles, cativa organizatori au luat cuvantul pentru a rememora o data in plus istoricul cazului Bodnariu, dar si pentru a semnala dramatismul situatiei si dorinta ca reintregirea familei Bodnariu sa se realizeze cat mai curand posibil.

Cu aceasta ocazie, o Delegatie a manifestantilor Pro Bodnariu a fost primita de catre Consilierul Ambasadorului Norvegiei la Bruxelles, Doamna Liv Kari Rudsbraten, insotita de Adjungtul sef al Misiunii Diplomatice Tonje Lie. Intrevederea a durat cateva minute, timp in care delegatii le-au inmanat acestora o Petitie semnata de cateva sute de protestatari.

Domniile lor au avut o atitudine deschisa, cooperanta pe aceasta tema, mentionand in acelasi timp faptul ca nu pot si nu doresc sa comenteze situatia copiilor Bodnariu, preluati de catre Barnevernet. Cazul este in grija institutiilor competente iar ancheta isi urmeaza cursul firesc in Norvegia, au tinut sa precizeze reprezentantele Ambasadei. 
Protestul din 12 februarie a fost organizat de Bisericile Evanghelice Romanesti din Belgia cu participarea a aproximativ 500 de persoane, printre care si crestini adventisti, membrii ai Bisericilor Romanesti din Bruxelles si imprejurimi. 


Valeria Roman             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.