După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 martie 2016

Adevărul.ro: Scandalul moscheii din Bucureşti. Prima reacţie a lui Klaus Iohannis după vizita în Turcia

Negocierile pentru ridicarea unei moschei la Bucureşti au fost începute de Adrian Năstase, în 2004, continuate de Traian Băsescu, în 2011, şi avansate de Victor Ponta, în 2015, care, prin hotărâre de Guvern, a oferit Turciei terenul de la Romexpo. Aceasta este varianta Preşedinţiei. Răspunsul vine după ce Klaus Iohannis a fost acuzat că, în urma vizitei de la Ankara, s-a înţeles cu Erdogan pentru construirea moscheii din centrul Capitalei.

Administraţia Prezidenţială a reacţionat, după ce preşedintele Klaus Iohannis a fost criticat pentru faptul că a pecetluit dorinţa Turciei de a construi o moschee la Bucureşti, critici venite pe fondul atentatelor teroriste de la Bruxelles, tragedie cu autori musulmani. 

Surse de la Cotroceni, prezente şi la vizita de săptămâna trecută din Turcia, spun că, în discuţiile cu Recep Erdogan, Iohannis n-a făcut altceva decât să meargă pe linia negocierilor începute de România prin Adrian Năstase, continuate de Traian Băsescu şi duse într-o fază avansată de fostul premier Victor Ponta. „Preşedintele Iohannis a afost acuzat că a aprobat construirea unei moschei la Bucureşti. De fapt, negocierile între România şi Turcia au început în 2004, când premier era Adrian Năstase. Erdogan, pe atunci premier al Turciei, a cerut teren pentru construirea unei moschei la Bucureşti, în timp ce Năstase a cerut la schimb teren la Istanbul pentru ridicarea unei biserici ortodoxe”, spune sursele din cadrul Administraţiei Prezidenţiale. Turcii şi-au dat acordul.


Citeste mai mult: adev.ro/o4vnrn
Vezi și:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.