După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 11 martie 2016

În Norvegia ei nu au voie să fie părinţi!

Un copil trecut prin Foster care, în Norvegia, nu o să poată fi mamă sau tată!

Barnevernetul Norvegian ţine copiii într -un permanent ciclu de mizerie, durere și sărăcie. Cred că aceasta este calea prin care poţi rămâne aici în afacerile cu copii. Statisticile arată că 73 % dintre copii confiscaţi / rapiti in Norvegia se datorează lipsei de „INDEMÂNARE PARENTALĂ” sau dificultăți în relaționare. Doar 10 % din cazurile în care copiii sunt confiscaţi în Norvegia se datorează abuzului de droguri, violență sau abuz sexual .

Mașinăria norvegiană de propagandă umflă acest 10%, ridicându-l până la 100% în mass-media. Şi cei mai mulți politicieni și jurnaliști folosesc acest lucru pentru a picta, către întreaga populaţie norvegiană, pe toate familiile afectate de acțiunile Barnevernet ca făcând parte din „GRUPUL PĂRINŢILOR ODIOŞI”.

Aceasta este o mare minciună şi o mare înşelăciune a publicului. Dar, surprinzător, mulți oameni aleg să creadă această minciună, preferând să se închidă în turnul lor de fildeş şi să-şi vadă de propria lor siguranţa.

Bine ați venit în Norvegia în secolul 21!

În cazul în care eşti un asistent social în Norvegia, care lucrează pentru Barnevernet și care eşti integru și ai trecut prin experienţa ridicării de copii, îţi va fi imposibil să mai lucrezi în acest sistem – IMPOSIBIL!

Cei care continuă să lucreze totuşi, în acest mediu, au fost atât de spalaţi pe creier şi atât de condiționaţi de sistemul Barnevernet, că au ajuns să nu mai simtă compasiune pentru copiii și familii, inimile lor s-au transformat în gheață, ei sunt ca niște roboți, fără sensiblitate şi fără milă.

Imaginați-vă acest lucru: Ca şi copil în Norvegia, ai fost pus în îngrijire parentală profesionistă. Ai treuct prin iad și înapoi, experimentând lucruri de neimaginat. Dupa ce ai reuşit să faci faţă trecutului, tracând prin el şi lăsându-l acolo, ai ajuns acum bărbat sau femeie. Şi ai ales să iubeşti, să ai onoare, să te respecţi pe tine şi pe cei din jurul tău, să priveţti spre viitor.

Din păcate, toate acestea nu sunt suficiente pentru CPS ( Barnevernet) din Norvegia. De îndată ce îţi vei întemeia o familie, șansele sunt foarte mari sunt ca Răpitorii de copii prin Barnevernet să adulmece la ușa ta. Copilul tău va fi luat, fie imediat, fie în câteva zile. Oricum ar fi, Barnevernet va lua copilul, pentru că ei nu cred că (dacă ai trecut prin foster care) mai poţi avea abilitatea de a fi părintele acelui copil. E atât de bolnăvicios ce se întâmplă, dar se întâmplă în fiecare zi în Norvegia.
Barnevernet trebuie să fie oprit, reforma trebuie să aibă loc și asta nu doar printr-un lifting facial.
Articol tradus de Maria Goron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.