După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 3 aprilie 2016

ActiveNews.ro: Proiectul Moscheii Centrale din București, în faza obținerii certificatului de urbanism

Proiectul edificării Moscheii Centrale din București, a Comunității Musulmane din România, este în faza preliminară a obținerii certificatului de urbanism, de la primărie.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Muftiat, pe terenul pus la dispoziția Secretariatului de Stat pentru Culte (SSC) prin H.G. nr. 372/2015 de către Guvernul României și dat în folosință gratuită Cultului Musulman din România, pentru o perioadă de 49 de ani, va fi construit un lăcaș de cult în conformitate cu Planul Urbanistic Zonal, aprobat de Consiliul General al Municipiului București, conform Agerpres.

'Astfel, în baza celor convenite prin protocolul semnat între SSC și Muftiatul Cultului Musulman din România, pe terenul sus menționat, va fi edificată o moschee cu capacitatea de aproximativ 1000 de persoane, având ca anexe un loc de abluțiune (spălare ritualică a credincioșilor musulmani înaintea slujbei), casă parohială, bibliotecă și un centru de asistență socială. Proiectul acestor clădiri va fi avizat de Secretariatul de Stat pentru Culte iar documentația de urbanism și de arhitectură, realizată de firme românești autorizate în aceste domenii, va fi supusă avizării și aprobării autorităților publice', se arată în comunicat.

Continuarea pe www.activenews.ro
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.