După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 aprilie 2016

† Pastor Cristian Ionescu – Apel la rugăciune pentru cazul Bodnariu!

Rugați-vă pentru familia Bodnariu! Știu că vă rugați și postiți. Dar, mai ales acum, în următoarele câteva săptămâni, să ne rugăm mai mult, mai fierbinte și cu mai mare credință decât oricând! Să fie ca o pecete, ca o încununare a tuturor acțiunilor noastre de până acum. 
Să-i spunem Domnului că El este singura forță care poate învinge sistemul și că, de fapt, tot ce am făcut noi este în Numele Lui, pentru că împotriva Lui s-au ridicat Barnevernet și legile norvegiene!
Să-L rugăm să atragă asupra Sa toată slava pentru împlinirea și ascultarea acestor rugăciuni și să se folosească de noi toți ca de niște instrumente umile care despărțite de El nu ar putea face nimic!
Ne-am rugat și am postit fiecare cum a putut, dar și organizat, după o programare. Acum, toți, neîncetat, să ridicăm un val spiritual care să măture orice împietrire și rezistență a celui rău și a forțelor întunericului!
Familia Bodnariu TREBUIE să fie reunită! Este speranța tuturor celor înjosiți și apăsați în acelaș fel ca și ei! Dacă Domnul le dă lor această biruință, va fi o biruință pentru toți!
Întreaga lună Mai! Tot timpul în rugăciune, de cât mai multe ori posibil în post! Vă rugăm și vă mulțumim!
Pastor Cristian Ionescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.