După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 2 aprilie 2016

Pastor Samy Tuțac – Menținerea actualului ministru al Munciii în Guvern este toxică...

S-a scris deja, destul de mult, despre declarațiile iresponsabile, cu privire la modul în care acționează serviciile de protecție a copilului, făcute de Ministrul Muncii la un post de televiziune. Referindu-se la practica inumană a "Protecției Copilului" (Barnevernet) din Norvegia, de confiscare a copiilor din familii, Ministrul Muncii declara: "Nu știu dacă despre duritate este vorba. Eu aș numi mai degrabă disciplină, să știți, nu neapărat duritate. O rigoare și o disciplină". 

Răspunsul pastorului Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al familiei Bodnariu, a fost pe măsura aberațiilor doamnei Ministru: "Declarațiile doamnei Costea, ministrul Muncii, dovedesc totală ignoranță cu privire la cazul Bodnariu și la Barnevernet, dacă nu cumva și rea-voință... Este foarte grav să declari că ruperea a cinci copii de părinții care-i iubesc, îi îngrijesc este doar un caz de disciplină socială...

Din nefericire, doamna Costea reprezintă guvernul României, care, din câte știm, susține cazul familiei Bodnariu și al altor familii intrate sub incidența sistemului Barnevernet... Cerem ca Ana Costea să-și dea demisia sau să fie demisă de guvern pentru aceste declarații!" 

De asemenea, presa din România a taxat dur poziția Ministrului Muncii, determinând chiar o revenire penibilă a doamnei Ministru, cu privire la declarațiile făcute. Ceva însă, rămâne neclar: a vorbit Ministrul Muncii în nume propriu sau aceasta este poziția oficială a Guvernului României? Primul Ministru trebuie să clarifice cine spune adevărul, domnia sa sau Ministrul Muncii? 

I-am transmis Primului Ministru un scurt mesaj (același mesaj l-am transmis și președintelui Iohannis), în speranța că vom afla poziția domniei sale cu privire la aroganța și iresponsabilitatea unui membru al Guvernului României. Oare o persoană cu o gândire atât de toxică poate conduce un minister atât de important? Cât de mult îi pasă doamnei Ministru de cetățenii României, dacă numește răpirea de la sânul mamei, a unui sugar de trei luni, "rigoare și disciplină"? 

Câtă vreme Primul Ministru nu se disociază public de afirmațiile Ministrului Muncii și nu-i cere demisia, suntem îndreptățiți să credem că aceasta este adevărata poziție a Guvernului României. Ne putem baza pe susținerea Guvernului României în lupta noastră pentru recuperarea copiilor familiei Bodnariu, dar și a copiilor celorlalte familii de români din Norvegia, sau nu? La această întrebare așteptăm un răspuns simplu și clar din partea Primului Ministru.

Pastor Samy Tuțac

P.S. Redau mai jos mesajul transmis Primului Ministru:

"Domnule Prim Ministru,
Vă rog să luați în considerare poziția exprimată de purtătorul de cuvânt al familiei Bodnariu și împărtășită de majoritatea liderilor creștini, cu privire la declarațiile scandaloase ale Ministrului Muncii. Abordarea doamnei Ministru este împotriva intereselor cetățenilor români, dar și împotriva familiei și a valorilor noastre naționale. Doamna Ministru este o persoană toxică pentru guvernul dumneavoastră și aduce prejudicii grave de imagine întregului guvern. Demisia sau demiterea sunt singurele soluții pentru spălarea rușinii de pe fața Guvernului României.
Cu aleasă prețuire,
Pastor Samy Tuțac"


Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.