După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 6 mai 2016

ActiveNews.ro: Cea mai arzătoare problemă a Americii din ultimele zile: Ce toalete să folosească persoanele care „nu se identifică” sexului lor biologic

Unul dintre subiectele fierbinți ale ultimelor zile în Statele Unite este răspunsul la întrebarea: "ce toaletă au voie să folosească transgenderii?”.  Mai exact, unde merg să facă pipi persoanele care „nu se identifică” sexului lor biologic: bărbații care se cred femei și femeile care se cred bărbați, precum și așa-numiții „non-binari”, cei care nu se cred nici una nici alta, ci altceva, acum existând nu mai puțin de șapte "genuri".

Lobby-ul homosexual susține că persoanele ar trebui să folosească acea toaletă cu care se simt confortabil, indiferent de sexul biologic. Cum era de așteptat, Casa Albă a sărit prima în barca taberei pro-homosexuale, așa că pentru prima oară în istorie s-a construit o toaletă "de gen neutru" pentru cei din staff și pentru vizitatori.

Evident, nu există o reglementare la nivel federal a deciziei, așa că fiecare stat în parte are dreptul, cel puțin teoretic, să aleagă în privința acestui subiect.

Unul dintre statele care au reglementat această situație este Carolina de Nord. Acolo, legea cunoscută sub numele de HB2, stipulează că persoanele pot folosi toaletele publice în conformitate cu sexul înregistrat pe certificatul de naștere. Legea a luat naștere ca urmare a unei hotărâri a Consiliului Local din Charlotte, prin care transgenderii puteau folosi toaletele care considerau că le respectă identitatea de gen.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.