După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 mai 2016

BistrițaNews.ro: Referendum privind construcția mega moscheii. Luați-o pe Merkel, luați-vă imigranții, moscheea, cotele obligatorii, cotele UE de lapte și carne.

De vreme ce Guvernul emite astazi o ordonanta de urgenta care permite organizarea de referendumuri locale o data cu alegerile locale, solicit public Primarului General interimar liberal Razvan Sava declansarea de urgenta, dupa intrarea in vigoare a actului normativ, a unui referendum local pentru data de 5 iunie privind constructia mega moscheii de la Bucuresti.

Daca Razvan Sava nu declanseaza acest referendum prin care bucurestenii sa decida daca vor sau nu mega moschee in Capitala, PNL se face partas la constructia acestei moschei si la planurile de vasalitate ale presedinteului Iohannis fata de Turcia lui Erdogan.

Evitarea acestui referendum ne arata ca PNL este un sustinator al mega moscheii si al islamizarii Romaniei. Alegatorii lui Razvan Sava din Sectorul 4, dar si alegatorii PNL din Capitala trebuie sa stie ca acest partid sustine moscheea din Bucuresti!

PNL mai are o singura sansa sa demonstreze ca asculta de vocea romanilor: sa organizeze referendum local cu intrebarea: "Sunteti de acord cu construirea unei mega moschei la Bucuresti?". Bucurestenii sunt singurii care au dreptul sa decida cu un "Nu" sau cu un "Da", iar vocea lor sa fie pusa imediat in aplicare.

In caz contrar, PNL isi poate pune pe sigla semiluna, ca sa stie toata Romania de tradarea de care da dovada, pe urmele lui Klaus Iohannis.

Bogdan Diaconu
Presedintele Partidului Romania Unita


Scrisoare deschisa catre inca presedintele Iohannis

Continuarea pe www.bistritanews.ro

Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.