După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 19 mai 2016

Moscheea din București și problema imigranților


Felul în care punem o întrebare ne ajută să dăm răspunsul adecvat. Dacă întrebarea se pune în felul următor: „E bine să se constuiască o mega-moschee în București?” Răspunsul este simplu. Nu! Însă întrebarea nu se pune doar în acest fel, ci problema construcției moscheii din București trebuie văzută din mai multe puncte de vedere. Vreau să ne referim la ele pe scurt.

Un punct de vedere ar fi cel al libertății religioase, al libertății de conștiință. Are voie un cult, o organizație religioasă, mai ales una recunoscută de statul român, să-și construiască lăcașuri de cult sau clădiri pentru activitățile proprii? Din punctul de vedere al legii, și al libertății, pentru care noi, evanghelicii, ne-am luptat mai mulți ani, răspunsul este că au voie să facă acest lucru. Înțeleg poziția celor care spun că nu sunt de acord cu un lăcaș de cult în care se practică închinarea la idoli și se pomenește numele lui Mahomed și al lui Allah, un dumnezeu străin. Noi, însă, nu trăim în vremea vechiului Israel, în care toate legile erau din perspectiva legii lui Dumnezeu, ci trăim într-un stat secularizat, în care legile și libertatea trebuie respectate, cu limitele adecvate.

 Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.