După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 6 mai 2016

✉ Scrisoare misionară: Familia Moisa, Cambogia


Dragii noștri,

Luna aprilie a fost o lună de seceriș bogat pe câmpul Evangheliei. Am avut bucuria de a avea printre noi pentru două săptămâni pe sora Damaris din Belgia care a contribuit cu slujirea ei la nevoile specifice de aici.
Cambogia a sărbătorit în această perioadă timp de 4 zile, Anul Nou Chinezesc, o sărbătoare în care fiecare familie se pregătește cu multă mâncare și băutură și în ajunul acestei sărbători la ora 20:00 ei deschid ușa casei unde așează masa cu toate specialitățile culinare pregătite pentru ca spiritele să vină și să ”savureze” din ele. Apoi în următoarele trei zile așteaptă închiși în casă ca spiritele să îi viziteze și să le aducă binecuvântare pentru tot anul. 

Pentru noi a fost o oportunitate să oferim cadou Biblii și dvd-uri cu filmul Isus și muzică creștină. La sate majoritatea femeilor nu agreează această sărbătoare deoarece soții lor pleacă de acasă și câte 10 zile și se îmbată și umblă cu alte femei. Cu două săptămâni înainte de aceste sărbători ne-am rugat pentru soții lor și le-am învățat cum să se roage pentru familia lor, asigurându-le că Dumnezeu e Singurul care poate face o schimbare în viața lor. După ce au trecut sărbătorile ne-au mărturisit că au putut experimenta că Dumnezeul pe care noi îl predicăm deși nu se vede există și este real pentru că le-a răspuns la toate rugăciunile. Soții lor, nici unul din ei, nu au mai plecat de acasă și nu s-au mai îmbătat de sărbători. După 30 de ani de căsnicie (în unele cazuri) a fost pentru prima dată când au început să le iubească și să le spună că le iubesc, lucru deloc obișnuit în cultura lor. Soții lor au venit și ei la evanghelizare pentru că au mărturisit că soțiile lor sunt schimbate și total diferite și că deaceea au și început să le iubească așa. Au ascultat și ei Evanghelia și L-au primit pe Isus în viața lor. Le-am dat Biblii și de fiecare dată cand ne întâlnim au tot mai multe întrebări și dorință de a cunoaște despre Dumnezeu. Deja sunt pe lista candidaților ce se pregătesc pentru botez pentru următoarea dată când le vom organiza.

Pe 29 Aprilie am plecat în provincia Kep, în golful Tailandei, unde 60 de persoane au încheiat legământ cu Domnul în apa botezului, mărturisindu-L public pe Hristos ca Domn, Mântuitor și Fiul lui Dumnezeu.

Vecinii noștri, cu ai căror copii se joacă zilnic Samy și cărora le-am dat cadou Biblii de sărbătorile lor, devin tot mai interesați despre ceea ce citesc în ele pentru că e ceva nou să audă despre Rai, iad și despre Calea care te duce sigur în Rai. Să ne rugăm împreună pentru ca legăturile budismului să fie rupte de peste ei cât mai curând de puterea Evangheliei și să primească viața din belșug din Hristos.

Vă mulțumim tuturor celor care mijlociți pentru noi și vă aduceți aportul constant  pentru lucrarea de aici. Mulțumim deasemenea celor care au contribuit la cumpărarea de Biblii și materiale evanghelistice necesare pentru lucrare. Literatura creștină este o nevoie constantă a lucrării.
  
Cu prețuire,
Claudiu, Cristina, Samuel, Deborah

Pentru susținerea financiară a lucrării din CAMBOGIA s-au deschis următoarele conturi:

Cont GBP(£) Barclays UK
Eduard Claudiu Moisa
Sort Code: 20-24-61
Account number: 33711072


Cont LEI BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO58RNCB0268083256340001

Cont EURO BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO47RNCB0268083256340005
COD SWIFT: RNCBROBU


Adresa e-mail: clau.cris.moisa@gmail.com
Facebook ID: Church Planting Asia


Telefon: 00855717603663

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.