După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 22 iunie 2016

Samy Tuțac – Scrisoare deschisă adresată Domnului Klaus Iohannis și Domnului Dacian Cioloș

Domnului Klaus Iohannis, președintele României,

Domnului Dacian Cioloș, prim-ministru,

ȘTIȚI CINE SUNT CEI DOI COPII DIN IMAGINE?

1. Ei sunt doi copii frumoși, așa cum sunt toți copiii din lume, Andy și Diana Barbu...priviți, vă rog, strălucirea din ochii lor.
2. Ei sunt doi copii români, cetățeni ai României, pentru care dumneavoastră sunteți responsabili...sper că știți asta.
3. Ei sunt doi frați care se iubesc, care-și iubesc părinții și care-și doresc să fie împreună cu părinții lor...așa cum e normal în orice societate în care nu conduc niște nebuni.
4. Acești doi copii au un tată, Florin Barbu, care este gata să-și sacrifice chiar și viața pentru copii lui. La fel aș face și eu și oricare tată normal la cap...poate nu știați, dar tații sunt gata să moară pentru copii lor.
5. Acești doi copii frumoși, cetățeni ai României, au fost confiscați de o agenție, specializată în furtul de copii, numită pe nedrept "protecția copilului", a cărei scop suprem este distrugerea familiei...sunt și pe la noi unii de teapa lor, ușor de recunoscut mai ales după ce 3000000 de români au semnat pentru protejarea familiei.
6. Acești doi copii frumoși, cetățeni ai României, dintr-o familie de creștini, au fost dați în adopție unui cuplu de homosexuali bogați, pentru că banii rezolvă ceea ce anatomia nu poate...sper că ați aflat că și la noi sunt unii care luptă pentru legalizarea deviațiilor acestor smintiți cu sufletul.
7. Acești doi copii frumoși, cetățeni ai României, speră că țara lor nu este o colonie, ci un stat suveran, care-și apără și-și protejează cetățenii, oriunde s-ar afla...iar dumneavoastră, care ați jurat cu mâna pe Biblie că veți face asta, sunteți acum unica lor speranță, în afară de Dumnezeu.

Vă întreb deschis, în calitate de părinte și contribuabil la salariile dumneavoastră, ce ați făcut pâna acum pentru acești copii? Cum puteți dormi noaptea știind că unor cetățeni români, pe care ar trebui să-i protejați, li se încalcă cele mai elementare drepturi? V-ar plăcea să vă știți copiii dormind noaptea într-o casă cu doi homosexuali? Aveți de gând să faceți ceva? Sau suntem un popor cu cei mai nepăsători conducători? Oare ar trebui să ne cerem iertare de la Dumnezeu că v-am ales și v-am susținut?
Sau...poate...totuși strigătul lui Florin Barbu "copiii mei sunt disperați" se va auzi până în birourile dumneavoastră!

Cu speranță,
Samy Tuțac, un părinte oarecare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.