După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 iunie 2016

✉ Scrisoare misionară: Familia Moisa, Cambogia

Dragii noștri,
     După patru luni de slujire în Cambogia putem spune că deja lucrurile încep să se așeze și să se contureze mai mult decât ne așteptam.

     În satul Praamroi primarul (deși necreștin) și-a pus la dispoziția noastră curtea și casa lui pentru a ne desfășura acolo lucrarea și activitățile evanghelistice. Peste 30 de copii din acest sat săptămânal învață cântece și versete noi și primim mărturii bune despre viețile lor schimbate atât de la părinți cât și de la primarul satului. Ne bucurăm să știm că dacă în urmă cu câteva luni mergeau să dea ofrande în templele budiste, acum deja au o viață zilnică de rugăciune la Singurul Dumnezeu Viu și Adevărat. Ne rugăm ca ei să fie un exemplu în continuare și familiile lor să fie atinse prin ei de puterea Evangheliei. Am adus multă bucurie în inimile lor când le-am oferit săpunuri, pastă și periuțe de dinți, caiete, pixuri, etc...Vă mulțumim tuturor celor care ați dăruit și investiți în aceste suflete prețioase.

     În satul Tropong Tray părinții au văzut lucrarea ce facem cu copii lor și ne-au solicitat să începem și cu ei ca adulți un studiu săptămânal despre Dumnezeu pentru că vor să cunoască detaliat totul despre El. Slăvim pe Domnul că a venit de la ei propunerea și dorința de a afla mai multe despre Dumnezeu pentru că știm că toți cei care îl caută îl vor găsi. Materialele evanghelistice pe care le dăm copiilor ajung în familiile lor unde inevitabil mai apoi sunt citite și de părinți și bunici.
     
Satul Krosang este un sat unde oamenii sunt dedați la beție, imoralitate și vrăjitorie. În acest sat am început implicarea în orfelinatul care are sub îngrijire 20 de copii și în micuța biserică locală. Soții surorilor care vin la biserică le bat și le înjură dacă le aud că se roagă sau citesc Biblia. Deaceea ele vin zilnic la orfelinat și de la ora 5 dimineața au timpul lor devoțional cu Domnul. Copiii provin din familii destrămate de divorțuri, alcool, abandon din partea părinților care au plecat în Tailanda să practice prostituția. Povestea vieții fiecaruia este o dramă. În schimb viețile lor acum sunt atinse și transformate de Dumnezeu. FACEM APEL la toți cei care doresc SĂ ADOPTE de la distanță un copil cu 50€/lună și astfel să li se asigure hrană, școlarizare, îmbrăcăminte, educație creștină, igienă, etc. Celor interesați le facilităm lista cu informațiile despre copii și fotografiile cu ei.

     Domnul ne-a dat favoare în relaționarea cu bordul de conducere al cultului evanghelic(Assemblies of God) și astfel parteneriatul cu ei ne extinde câmpul de lucrare la nivel național în peste 200 de biserici locale și sate unde să plantăm noi biserici. Bisericile locale au nevoie de creștere spirituală și ucenicizare în vederea formării de lideri, păstori, evangheliști, învățători, etc...Deaceea unul din obiectivele pe termen lung aici vizează echiparea acestor biserici spre maturizare și multiplicare. Dorim ca prin fiecare biserică locală să începem plantarea unei noi biserici în satele sau locurile unde nu există nici un creștin. Această viziune cu impact la nivel național este realizabilă dat fiind faptul că lucrăm la nivel de cult, chiar daca ea necesită o perioadă lungă de timp. Acum două săptămâni împreună cu președintele cultului am ordinat peste 20 de noi păstori și lideri din diverse biserici, în cadrul conferinței naționale din orașul Takeo.

     În satul Khum Prey Dach am început o lucrare atât în biserica locală cât și în două sate ce nu au auzit Evanghelia. Păstorul acestei biserici este vietnamez și l-a primit pe Domnul pe când era călugăr budist. El a început niște lucrări în V-i. e, t. n-a, m. dar din lipsă de susținere financiară nu a mai mers de mult. Astfel Domnul ne aduce această provocare înaintea noastră de a merge lunar și a sprijini spiritual și material lucrarea de acolo. V-i. e, t. n-a, m. este o țară comunistă, unde creștinismul și propovăduirea Evangheliei sunt ilegale. Prin frații cu care vom merge vrem să le ducem 100 Biblii(7$/buc.) și literatură creștină. Rugați-vă pentru această călătorie misionară extrem de periculoasă din cauza rigidității și cruzimii regimului comunist, mai ales că vom avea nevoie de aprobări de la poliție pentru a ne strânge toți creștinii să putem avea părtășie împreună. Apoi rugați-vă ca să nu avem probleme la vamă când transportăm Bibliile și literatura creștină. Lucrarea din V-i. e, t. n-a, m. este o lucrare deasemenea pe termen lung și așteptăm să vă aducem vești despre cum Dumnezeu este puternic și acolo și aduce oameni la pocăință.

     Vă mulțumim că sunteți alături de noi și ne susțineți în toate nevoile spirituale și financiare. Avem nevoie de mijlocirea voastră în rugăciune, mai ales că în ultima vreme am fost mult încercați cu mașina și am avut de cheltuit cu reparațiile la ea. Dar Domnul e în control și ne dă izbăndă!
     Fiți binecuvântați de Domnul nostru Isus Hristos!!!

Pentru susținerea financiară a lucrării din CAMBOGIA s-au deschis următoarele conturi:

Cont GBP(£) Barclays UK
Eduard Claudiu Moisa
Sort Code: 20-24-61
Account number: 33711072

Cont LEI BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO58RNCB0268083256340001

Cont EURO BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO47RNCB0268083256340005
COD SWIFT: RNCBROBU

Adresa e-mail:
Facebook ID:
Church Planting Asia

Cu dragoste sfântă,
Klau & Kris
Samy, Debby

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.