După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 13 iulie 2016

ActiveNews.ro: EXCLUSIV Interviu cu Florin Barbu și Claudia Racolța, românii cărora Anglia le-a răpit copiii

Cum ar fi să nu știi nimic despre copiii tăi o zi întreagă? Dar o noapte și încă o zi? Cum ar fi să nu știi nimic despre copiii tăi doi ani și jumătate? Unde sunt, dacă au mâncat când le-a fost foame, dacă-s sănătoși, dacă se dezvelesc în somn sau au coșmaruri noaptea. Dacă le șterge cineva lacrimile atunci când plâng. Cum ai mai putea trăi, neștiind?
E drama prin care trec Florin Barbu și Claudia Racolța, doi români cărora autoritățile din Anglia le-au răpit copiii. Nu de pe stradă, ci în instanță, reproșându-le că nu sunt părinți perfecți. Ca și când părintele perfect ar putea exista. Sau omul perfect. E o metodă mai rafinată de exterminare, să lovești direct în sufletul unui om ce încă trăiește. Instanțele din Marea Britanie au făcut asta pentru că au putut. Dar și pentru că autoritățile din România n-au intervenit, pentru a reprezenta și pentru a apăra interesele unor copii români.
Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.