După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 iulie 2016

ActiveNews.ro: Ioana Picoș-Făgădaru, după decizia CCR: Parlamentul României să lucreze în direcția pe care i-o cere poporul și să facă demersurile necesare în scopul organizării cât mai rapide a referendumului pentru revizuirea Constituției


Curtea Constituțională a constatat miercuri că propunerea legislativă cetățenească de revizuire a Constituției, referitoare la faptul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie, îndeplinește condițiile privind exercitarea inițiativei.

Această decizie a fost salutată și de Ioana Picoș-Făgădaru, actriță și purtător de cuvânt al Marșului pentru Viață România, care a declarat înEXCLUSIVITATE pentru ActiveNews că așteaptă ca Parlamentul să pună în practică ceea ce poporul își dorește.

Aceasta a mai precizat că nimeni nu își poate permite să facă experimente sociale s-au să deschidă cutia Pandorei, așa cum s-a întâmplat în țările ”așa-zis civilizate”, ”bazându-ne pe apelul la sentimentalisme”. 

Actrița a mai adăugat că este de datoria actualei generații să transmită copiilor și generațiilor care vor veni ceea ce reprezintă cu adevărat familia adevărată, cea formată dintr-un bărbat și o femeie, și de care fiecare dintre noi are nevoie.

”M-am alăturat și eu inițiativei Coaliției pentru Familie și milioanelor de români care au semnat pentru firesc și normalitate. De aceea, salut decizia CCR și mă bucur că Președintele acestei instituții a subliniat un fapt foarte important: nu există un așa-zis „drept la căsătorie”. Aceasta înseamnă că inițiativa noastră nu urmărește să îngrădească un drept ipotetic, ci să consfințească o realitate.
În continuare, aștept cu încredere ca Parlamentul României să lucreze în direcția pe care i-o cere poporul și să facă demersurile necesare în scopul organizării cât mai rapide a referendumului pentru revizuirea Constituției. Astfel, românii vor avea posibilitatea de a decide ei înșiși într-o chestiune crucială care îi privește în mod direct. 
Acest referendum nu cere decât consfințirea în Legea Fundamentală a țării a ceea ce Codul Civil, Dicționarul Explicativ al Limbii Române și legea firii deja afirmă, și anume: „Căsătoria este uniunea dintre un bărbat și o femeie”. 
Să reafirmăm și să îmbrățișăm adevărul firii fără teamă că acesta ar putea ofensa pe cineva. Iar adevărul este că nu există decât un singur tip de familie: familia naturală. Doar familia naturală este leagănul adevăratei diversități și piatra unghiulară a civilizației. 
Dacă ne interesează cu adevărat viitorul României, să le garantăm copiilor noștri modele sănătoase, complementare de interacțiune socială și dezvoltare identitară: adică să le garantăm dreptul fundamental de a crește alături de un tată și o mamă."

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.