După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 25 iulie 2016

Coaliţia pentru Familie: Cristi Dănileț este nedumerit de decizia Curții Constituționale

Dl. magistrat Cristi Dănileț este nedumerit de decizia Curții Constituționale. Dacă dânsul, care este judecător și membru al CSM, nu cunoaște lucruri elementare de dreptul familiei, îl putem lămuri noi:
- Căsătoria este un act juridic bilateral care dă naștere unei familii, în timp ce familia monoparentală este un fapt juridic întemeiat pe descendență. Legislația în vigoare, care nu va fi atinsă de revizuire, recunoaște și acordă protecție și altor tipuri de familii decât cea bazată pe căsătorie:
* familia MONOPARENTALĂ, având la bază relația de descendență/filiație, inclusiv cea realizată prin adopție;
* familia compusă din bunici sau rude care cresc copiii ai căror părinți sunt decedați sau plecați la muncă în străinătate;
* familia alcătuită din bărbat și femeie NECĂSĂTORIȚI, dar CARE AU COPII, și care locuiesc împreună.
Recunoașterea familiilor monoparentale sau a legăturilor de rudenie civilă sunt instrumente juridice prin care Statul este chemat să ocrotească copilul și părintele/rudele în grija cărora este încredințat. Revizuirea art. 48 alin. (1) din Constituție nu restrânge și nu aduce atingere acestor instituții legale, adevărate garanții ale obligației de a ocroti interesul superior al copilului.
- Formularea pe care dl. Dănileț nu o poate găsi „nici în cărțile de specialitate” este aproape identică celor din Declarația Universală a Drepturilor Omului (art. 16) și din Convenția Europeană a Drepturilor Omului (art. 12).
JENANT, dle judecător Dănileț!
Coaliţia pentru Familie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.