După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 25 iulie 2016

Doxologia.ro: E de aşteptat ca lobby-ul LGBT-ist să facă tot posibilul pentru a manipula opinia publică în direcţia unui vot negativ la referendum. Vom fi martorii unei agresivităţi a taberei pro gay, cu mult peste ceea ce am văzut în timpul campaniei de strângere de semnături. Ne aşteptăm, în continuare, la isterizare, la victimizare, la acuzaţii inventate şi manipulări grosolane cu privire la iniţiativa Coaliţiei pentru Familie. Vom vedea cum cei ce se erijează în apărători ai drepturilor omului atacă un proces democratic, perfect legal şi paşnic, doar pentru că el contravine agendei corectitudinii politice.

De la entuziasm juvenil la îngrijorări nefondate
Iniţiativa Coaliţiei pentru Familie şi Constituţie, care a strâns peste 3 milioane de semnături în vederea modificării Constituţiei României, în sensul de a se menţiona explicit, în articolul 48, aliniatul 1, că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”, nu „între soţi”, cum se precizează acum, a mai parcurs o etapă legală. Chiar în ziua prăznuirii Sfântului Ilie Tezviteanul (20 iulie), cu unanimitate de voturi, Curtea Constituţională a României (CCR) a constatat că acest demers civic îndeplineşte condiţiile prevăzute de articolele 150 şi 152 din Constituţia României. Următorul pas ar fi ca cele două camere ale Parlamentului să ia în discuţie această propunere. Conform articolului 151 (alin. 1) din Constituţia României, pentru ca să se organizeze referendumul solicitat va fi nevoie de votul a „cel puţin două treimi din numărul membrilor fiecărei Camere”. Urmare a deciziei CCR, au început să curgă reacţii publice ce s-ar putea încadra între două extreme, de la entuziasmul juvenil la îngrijorările nefondate.
Cei mai entuziaşti dintre susţinătorii Coaliţiei pentru Familie au considerat că au obţinut o mare victorie. De înţeles această exuberanţă, dacă ne gândim că existau temeri (mai mult sau mai puţin fondate) că, sub anumite presiuni, Curtea Constituţională va da o decizie nefavorabilă iniţiativei de modificare a Constituţiei României. Decizia CCR este însă una firească şi corectă, cel puţin asta spun specialiştii. Faptul că am ajuns să ne bucurăm când o instituţie a statului de drept ia o decizie care nu ar fi trebuit să dea nici un fel de emoţii arată că trăim într-o lume din ce în ce mai puţin predictibilă, chiar şi în zone în care lucrurile ar trebui să fie limpezi şi neinterpretabile.
Lăsând deoparte euforia acestui nou succes (după cel al campaniei de strângere de semnături), putem constata că greul de-abia începe. Votul în Parlament poate fi influenţat şi din alte sfere decât din cea a dreptului constituţional ori a respectului pentru dorinţa a peste 3 milioane de cetăţeni. Astfel, e de aşteptat să existe foarte multe presiuni asupra acestor aleşi ai poporului, pentru a nu se da undă verde referendumului. Parlamentarii care se vor opune vor avea însă de dat socoteală nu doar în faţa electoratului, cât mai ales în faţa propriei lor conştiinţe. Dacă de alegători te mai poţi ascunde, de propria-ţi conştiinţă niciodată nu poţi scăpa, nici măcar (sau cu atât mai puţin) dincolo de mormânt.
Continuarea pe www.doxologia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.