După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 iulie 2016

✉ Scrisoare misionară: Familia Moisa, Cambogia

16 botezuri in Cambogia

Dragii noștri,

Scriem cu întârziere de data aceasta dat fiind faptul că luna iunie a fost foarte aglomerată din toate punctele de vedere. Am fost binecuvântați de vizita fraților din Australia, USA, Belgia și Rep. Moldova (7 în total). Lucrarea de slujire împreună cu ei s-a axat pe zonele rurale unde avem deja începute proiectele noastre. Ne-am bucurat să vedem cum Evanghelia a avut impact în viața oamenilor stăpâniți de tot felul de păcate, vicii, boli și duhuri necurate. Ar fi prea mult de scris dacă am descrie mărturia fiecărui caz în parte, dar ce dorim să scoatem în evidență este că Hristos este Adevărul prin care oamenii sunt sfințiți și care îi face pe oameni liberi de sub puterea păcatului, satanei și a morții.

În Vi. Et, na-m am fost impactați de cele trei întărituri demonice care asupresc locuitorii acestei țări: budismul, comunismul și imoralitatea. Investitorii străini au adus cu ei nu doar dezvoltarea economică ci și depravarea occidentală specifică. La tot pasul pe stradă proxeneții te abordează cu ofertele lor de genul:”2 fete la 15$!”, templele budiste, preoții budiști și vrăjitorii te întâmpină unde nu te aștepți, securitatea e pe urmele tale și prin informatorii lor știu totul despre tine. În ciuda acestor împotriviri ne-am bucurat să vedem foamea după Cuvânt și învățătură a fraților și a surorilor. Peste 50 de păstori au venit la conferința pentru formare de lideri și au dormit 3 nopți acolo în biserică pe jos sau pe bănci(nu pe saltele) și era o bucurie și o binecuvântare pentru ei să asiste și să învețe peste 8 ore pe zi. Personal nu am văzut pe nimeni plictisit, obosit sau butonând telefonul în timpul studiului biblic. Prin harul Domnului am reușit să trecem granița cu 100 DVD-uri cu filmul ”Isus” și alte materiale evanghelistice în limba lor. Fiecare păstor a plecat de la conferință cu 10-15 Biblii pentru a le folosi în zonele de unde ei provin. Deși era foarte riscant am împărțit DVD-uri prin parcuri și au fost bine primite. Am constatat cu tristețe că mulți nici nu au auzit vreodată de numele și persoana Domnului Isus. Nu am făcut un calcul al tuturor celor care prin slujirea noastră au primit vindecare, eliberare, iertare și pe Domnul ca Mântuitor. Personal îmi amintesc de două persoane care s-au predat Domnului la consiliere (eram împărțiți în mai multe echipe de slujire).

Cum era de așteptat autoritățile locale au aflat imediat despre activitatea noastră în zonă. Biserica cu care colaboram a fost amenințată de către securitate iar noi a trebuit să fugim din bisericile unde slujeam. Am fost urmăriți de un echipaj de poliție înarmat bine deși credeam ca am scăpat de ei. Ne-au lăsat în pace până la urmă pentru că nu ne-au prins în flagrant.

Apoi echipa cu care am slujit în Vi. Et, na-m a venit în Cambogia și aici Domnul a lucrat din nou în chip minunat.
Pe data de 2 iulie la râul Tonle Bati 16 persoane au mărturisit public pe Isus Hristos ca Domn și Mântuitor și au primit botezul nou-testamental.

Copiii de la orfelinatul din Krasang au intrat în vacanța de vară și avem mai mult timp pentru a investi spiritual în acești copii. Am reușit prin harul Domnului să le cumpărăm 19 saltele, perne și cerșafuri deoarece copiii dormeau pe jos pe gresie. Am achiziționat pentru orfelinat un laptop pentru lecțiile biblice care conțin materiale audio și video. Una din nevoile urgente pentru copii este achiziționarea a 10 biciclete pentru a merge la școală.

În satul Leuk Daek încă un suflet a primit darul vieții veșnice. Păstorul bisericii din acest sat este vietnamez și înainte de a fi creștin el și încă alți 10 prieteni de ai lui erau călugări budiști. Deși locuiește în Cambogia inima lui bate pentru poporul vietnamez deasemenea. Așadar în luna august vom începe o lucrare și în satul lui natal și în împrejurimi.

Mulțumim tuturor celor care se roagă pentru lucrarea misionară și vă provocăm să nu încetați mijlociți pentru frații care nu se bucură de aceeași libertate a credinței ca și noi. Bisericile din Vi. Et, na-m îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru persecuție pentru că ei o consideră un instrument prin care se maturizează în credință.

Domnul ne-a deschis o ușă de lucrare pentru Myanmar unde frații ne-au invitat deja în luna septembrie pentru a ține studii biblice cu păstorii locali două zile și apoi pentru evanghelizare în satele neatinse de puterea Evangheliei.

Perioada care urmează va fi una de evanghelizare intensivă dat fiind numărul considerabil de frați și surori care ne vor vizita. Avem nevoie în continuare să achiziționăm pentru răspândirea Evangheliei:

  • video proiector;
  • generator electric pentru că la sate nu dispunem de electricitate;
  • pian(orgă);
  • Biblii.

 Fiți întăriți și binecuvântați în tot ce faceți spre glorificarea numelui Său!


Pentru susținerea financiară a lucrării din CAMBOGIA s-au deschis următoarele conturi:
Cont GBP(£) Barclays UK

Eduard Claudiu Moisa

Sort Code: 20-24-61
Account number: 33711072

Cont LEI BCR ROMANIA

Moisa Eduard Claudiu

RO58RNCB0268083256340001

Cont EURO BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO47RNCB0268083256340005
COD SWIFT: RNCBROBU

Adresa e-mail:
Facebook ID:
Church Planting Asia

Cu dragoste sfântă,

Claudiu & Cristina

Samy, Deby.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.