După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 25 iulie 2016

Sokant.ro: Căsătoriile homosexuale. Coaliția pentru Familie: Dacă asta e poziția PNL să și-o asume


Tema definirii familiei ca ”bărbat și femeie”  nu e o problemă reală, ci e o non-problemă pe care au creat-o unii, potrivit Adrianei Săftoiu, purtător de cuvânt al PNL. Ea spune că pericolul LGBT este minor. Coaliția pentru Familie a replicat și spune că dacă asta este poziția PNL ar trebui să și-o asume.

“Care e pericolul LGBT în România? Minor! Pe de altă parte, în cazul unui partid liberal (eu, una, mă declar, indiferent de apartenența la un grup politic, susținătoarea drepturilor omului) ar trebui ca orice decizie să treacă prin această paradigmă: drepturile omului, care nu se suspendă nici măcar atunci când e vorba de un condamnat. Deci, pe acest item, ar trebui susținute parteneriatele civile. Mi se pare mult mai important acest subiect, violența domestică (eu i-aș fi spus sălbatică) din familii şi faptul că familile monoparentale nu par un subiect la fel de serios ca spaima că dă LGBT-ul peste noi“, a spus Săftoiu. 

Aceasta spune că va pleda pentru stoparea violenței domestice în familia constituțională bărbat-femeie și pentru parteneriatele civile, inclusiv pentru cuplurile heterosexuale care trăiesc impreună fără să dorească să își oficializeze relația. 

Coaliția pentru Familie a reacționat la vorbele liberalei și a susținut că dacă purtătorul de cuvânt al PNL are impresia că sunt 3 milioane de proști pe care sa-i ia peste picior luni dimineață la cafea, se înșală rău de tot. 

“Să fie clar: vom solicita poziții și angajamente clare din partea tuturor partidelor relevante, care vor candida la parlamentarele din toamnă. Răspunsul, sau lipsa acestuia, vor fi făcute publice și diseminate alegătorilor. Dacă asta e poziția PNL, atunci să şi-o asume, împreună cu consecințele electorale. La final de mandat mulți politicieni încep să își aducă aminte de probleme, reale și serioase, pe care în cei 4 ani s-au făcut că nu le văd”, a precizat Coaliția.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.