După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 iulie 2016

† Un nou caz de abuz al Barnevernetului (re)adus în atenţia opiniei publice! Românul Stelică Dina: "Nu mi-e frică de ei, fac orice să mă sperie cu poliţia. Eu am fost de două ori arestat anul trecut din cauza lor: în iunie 18 zile, sperând că mă sperie să renuţ la copil şi în octombrie m-au arestat din nou 2 zile, dar tot n-au reuşit să-mi închidă gura..."


16.06.2016

"Am fost casatorit cu ani in urma. Am divortat de sotie cand avea un an de zile baietelul. L-am crescut singur pana la varsta de 10 anisori. Acum doi ani am cunoscut o fata pe facebook, ea in Romania, eu in Norvegia unde sunt de 6 ani.

Am fost in Romania, ne-am casatorit, ea a locuit un an de zile la mine la tara apoi am adus-o aici in Norvegia dupa un an de zile.
Cand am prins-o ca mi-a facut credite foarte multe in banci aici, am zis ca terminam relatia. Atunci ea m-a santajat la politie. Mie mi-a luat copilul 'Protectia' in noiembrie si de atunci l-am vazut doar 5 minute o data. Baietelu meu a crescut fara mama si am zis sa-mi fac o familie, dar din pacate m-am ales si cu credite in banci aici, si fara copil."

Update 23.06.2016 pt tatal Dina Stelica:
"Buna ziua! Ieri am fost la protectia copilului. Am inceput la ora 16:00 si a durat pana la ora 22:00. Bun de munca sa mai fi a doua zi dupa atatea ore. Mi s-a citit ceea ce a scris psihologul la care am fost obligat de ei sa merg de trei ori in trei luni, ca el sa vada cum cum sunt si ce fel de om sunt. Ieri a venit rezultatul, totul a fost O.K. Ceea ce a scris el in 17 pagini despre mine, trebuia in secunda urmatoare sa faca ceva sa-mi revad printisorul si sa mi-l dea inapoi asa cum imi promisese ca dupa ce vine rezultatul de la psiholog si totul este ok mi-l va da inapoi. Supriza cea mare aseara, pe la 21:30 cand eram rupt de obosit si de interogatoriu ca mai rau ca la politie mi s-a aruncat o hartie in fata spunandu-mi ca s-a amanat tocmai pe data de 15.10.2016.
Incredibil cum se pot juca cu copiii nostri!
Teama ca nu o sa-l mai vad, serviciu la care trebuie sa mucesc f mult, ma pune la pamant. Dar orice se va intampla cu viata mea nu am sa renut la printisorul meu pana voi inchide ochi."

Update 28.06.2016- tatal Dina Stelica:
"Vroiam sa va intreb ceva. Vineri cand am fost la Protectie mi-au cerut sa le dau pasaportul baiatului si sa dau semnatura sa poata sa scoata copilul din tara familia unde sta, fiindca au un papartament in Spania si vor sa mearga in vacanta acum acolo. Le-am zis ca pasaportul il am la ambasada, n-am vrut sa-l dau si nu dau nici o semnatura ca sa scoata ei copilul din tara si s-au infuriat rau pe mine. M-au chemat miercuri iar. Prefer sa ma aresteze dar nu dau nici o semnatura. Mi-au spus ca o sa am probleme cu politia din cauza asta. Nu mie frica de santajele lor.
Da, puteti sa publicati orice. Va cer ajutorul dumneavoastra si la toti romani din toata lumea ca nu stiu cum mai rezist, sunt si cu seviciu care trebuie sa muncesc... Nu e seara sa nu adorm plangand si cand adorm daca dorm pe noapte maxim doua ore. Da, ma rog sa-mi dea ingerasul meu inapoi, el e viata mea, niciodata nu voi renuta pana nu-mi vad copilu inapoi in bratele mele cum eram odata tata si fiu.
De cand mi l-au luat in octombrie, doar in martie 5 minute m-au mai lasat sa-l vad si atunci mi-au dictat ce sa spun, ce au vrut ei ca alt fel au spus ca ies cu el imediat pe usa."

Cam asta ar fi pana acum povestea tatalui Dina Stelica, deocamdata nu avem noutati, doar ca insista sa il ajute cu cat de mult poate si el pe Florin. Stie cum e durerea de tata intr-o asemenea situatie, si de aceea simte cu Florin! 

Dumnezeu bunul sa aibe mila de ei si sa ii trezeasca si pe conationalii lor sa lupte cu ei si pentru copiii lor nevinovati.


Actualizare 22 Iulie 2016 Dina Stelica:



"Buna dimineata! Sunt in metrou, merg la munca obosit si nu stiu nimc de copilul meu.
Muncesc foarte mult, sunt zile in care ajung acasa la 1 noapta de la munca.
Cand se mai fac proteste va rog din suflet sa-mi spuneti si mie sau daca stiti cine se va ocupa sa trimit bani sa-mi faca si mie poze cu baiatul. 
Am vazut ca plecati un timp mergeti in vacanta... erati singurul care ma ajutati sa-mi fie cazul cunoscut.
(I-am spus sa incercam sa gasim oameni in loc si nu-l lasam singur asa parasit.)
Va multumesc din suflet ca ma ajutati. 
Sper sa fie auzit si cazul meu ca singur e foarte greu, nu pot lupta cu asa zisa institutie. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce ma asteapta cand vor veni din vacanta. Vor veni cu noi amentari.
Nu mie frica de ei, fac orice sa ma sperie cu politia. Ca am probleme cu politia, eu am fost de doua ori arestat anul trecut din cauza lor, in iunie 18 zile si sperand ca ma sperie sa renut la copil si in octombrie m-au arestat 2 zile dar tot n-au reusit sa-mi inchida gura chiar daca mi-au spus-o clar ca daca nu fac ca ei o sa am probleme cu politia. Scuze daca mai scriu gresit, nu prea mai sunt in stare sa mai scriu corect de atate lacrimi ce-mi curg si acum. Va multumesc din suflet ca ma ajutati.
Cand m-au arestat anul trecut dupa 4 zile m-au mutat in celula normala si nu mi-au dat voie sa vb cu familia, aveam interzis sa iau legatura cu cineva din familie sau prieteni. Veneau cei de la protectie din doua in doua zile la mine sa semnez hartii ce vroiau ei dar le-am spus ca nu voi semna nimic. "
Si nici acum nu are de gand sa le semneze nimic din ce cer ei! Nu are incredere in ei si nu le da nici un fel de semnatura dar uitati cat sufera si in al chat mai de mult ne spunea ca si la servici a avut necazuri si nedreptati. O firma buna unde era totul bine s-a inchis si a falimentat si acum tot necazuri are ca trag de el pana la ore tarzii si isi bat joc de sanatatea lui. Macar de l-ar plati adecvat.
Rugati-va pentru el si nu-l lasati singur ca el nu scrie mult si nimic nu publica pana nu e intrebat. Si daca s-ar pricepe cu treburile astea, cand sa mai faca si asta?
Pro Reîntregirea Familiei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.