După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 20 august 2016

ActiveNews.ro: Scandal la Bucovina Rock Castle. Trupa suedeză acuzată de satanism a concertat, în pofida protestului mai multor asociații culturale și religioase: Nu există nici un loc potrivit să cânți diavolului. La Cetatea de Scaun oamenii s-au rugat lui Dumnezeu

Concertul unei trupe din Suedia a provocat revolta mai multor asociații asociații culturale și religioase, care acuză organizatorii, printre care și Consiliul Județean, că acceptă pe scena de la Cetatea Sucevei o formație cunoscută pentru mesajele sataniste. Mai mult, și pe bani publici.
 
Mai multe asociații culturale și religioase sucevene au protestat și au cerut zilele trecute anularea concertului pe care formația satanistă Dark Funeral din Suedia urma să-l susțină joi seara (18 august 2016), în prima zi a festivalului rock ce se desfășoară în șanțul de apărare al Cetății de Scaun a Sucevei.
 
Trupa suedeză este satanistă în mod explicit, iar în descrierea lor oficială se precizează că temele pe care această trupă se promovează prin muzica lor sunt satanismul și anticreștinismului.

Președintele Asociației Culturale Sfântul Mitropolit Dosoftei Suceava, pr.prof. Justinian Cojocar, a făcut public un memoriul susținut de unsprezece asociații culturale și religioase sucevene, printre care Asociația Culturală Sfântul Mitropolit Dosoftei, Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni – Suceava, Bucovina Profundă, Asociația Sfântul Ioan cel Nou, Asociația ProVita Bucovina, APOR Suceava, Asociația Familia Ortodoxă, potrivit bucovinaprofunda.wordpress.com.

Continuarea pe www.activenews.ro

Vezi si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.