După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 19 august 2016

Adevărul.ro: Preoţii cer interzicerea trupei Dark Funeral la Bucovina Rock Castle: „Nu avem nevoie de această trupă satanistă. Se supără Dumnezeu pe noi!“


Prezenţa trupei suedeze Dark Funeral la Bucovina Rock Castle nu este privită cu ochi buni de preoţii suceveni. „Nu avem nevoie de această trupă satanistă la festival”, se arată într-un memoriu semnat de preotul Justinian Remus Cojocar, preşedintele Asociaţiei „Sfântul Mitropolit Dosoftei” Suceava.

A şasea ediţie a festivalului Bucovina Rock Castle are loc în perioada 18-20 august, în şanţul de apărare a Cetăţii de Scaun a Sucevei. Joi seară, pe scenă vor urca Gray Matters, Jinjer, Implant pentru Refuz, Negură Bunget şi Dark Funeral. Vineri sunt programaţi I'm the trip, Front, Coma, The Mono Jacks şi Alternosfera. Sâmbătă, în ultima zi a festivalului, vor evolua Nava Mamă, Blazzaj, EMIL, Antwerp Gipsy Ska Orkestra şi Viţa de Vie.

Preoţii cer interzicerea trupei Dark Funeral

Prezenţa trupei suedeze Dark Funeral a stârnit indignarea preoţilor din Suceava. Printr-un memoriu adresat autorităţilor, preotul Justinian Remus Cojocaru de la Biseria Sfântu Dumitru Suceava, preşedinte al Asociaţiei Culturale „Sfântul Mitropolit Dosoftei” Suceava, solicită interzicerea suedezilor pe motiv că ar fi satanişti.

Preotul Cojocaru arată în memoriu că în videoclipul de prezentare de pe pagina lor de internet membrii formaţiei „ard cruci şi pentagrame, ţin în mâini cranii şi capete de porci, beau sânge de animal. Ţinuta lor este înspăimântătoare şi respingătoare”.

Citeste mai mult: adev.ro/oc3j4j

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.