După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 12 august 2016

Adevărul.ro: Reacţii dure după începerea urmăririi penale în cazul Bodnariu: „Caracatiţa uriaşă nu pierde şi nu rămâne datoare“

Procuratura din Norvegia a început urmărirea penală împotriva lui Marius şi Ruth Bodnariu, acuzaţi de violenţe asupra copiilor. Informaţia a fost făcută publică în urmă cu două zile de presa norvegiană, iar susţinătorii familiei spun că familia Bodnariu face obiectul unei anchete penale încă din momentul preluării copiilor, anunţul fiind parte a luptei dintre soţii Bodnariu şi autorităţile norvegiene.

Reunită după decizia Barnevernet de a-i înapoia pe toţi cei cinci copii, familia Bodnariu a plecat în concediu, una dintre destinaţiile celor doi soţi fiind România. Ancheta penală începută odată cu deschiderea cazului şi preluarea copiilor, în noiembrie anul trecut, a continuat, iar în urmă cu două zile presa norvegiană a anunţat punerea sub acuzare a celor doi părinţi.

Informaţia a fost confirmată, pentru presa norvegiană, de cei doi avocaţi ai părinţilor. „Sunt aduse acuzaţii împotriva clientei mele pentru violenţe în educaţia copiilor“ a spus avocata mamei, Ingrid Breistein. Aceasta a mai declarat că Ruth Bodnariu şi-a recunoscut parţial vina: „Clienta mea a recunoscut că i-a mai lovit uşor, cu palma, pe copii, încă de la prima interogare a poliţiei”. Avocatul tatălui, Ragnhild Torgersen, confirmă că Marius Bodnariu a fost pus şi el sub urmărire penală. Avocata nu a dorit, însă, să spună care sunt faptele pentru care este acuzat şi nici dacă acesta şi-a recunoscut sau nu vinovăţia.

Reprezentanţii familiei au anunţat că vor transmite un comunicat de presă cu o reacţie la anunţul presei norvegiene, dar până la ora redactării acestui material familia Bodnariu nu a transmis un punct de vedere. Singura reacţie a fost din partea fratelui lui Marius Bodnariu, Daniel Bodnariu, care a postat pe pagina sa de Facebook mai multe poze cu familia Bodnariu „happy”, pe un deal care pare a fi în România. Surse apropiate cazului susţin că din punct de vedere al anchetei penale din Norvegia, situaţia părinţilor este neschimbată, fiind aceeaşi din momentul deschiderii cazului, când pe numele lor a fost deschis un dosar penal.

Citeste mai mult: adev.ro/obr36t

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.