După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 2 august 2016

Aktual 24.ro: Turcia, țara în care creștinii traiesc în teroare. Radicalismul musulman sunit capătă noi dimensiuni după lovitura de stat

Dupa lovitura de stat esuata din Turcia, pe langa actiunile represive ale regimului Erdogan asupra unor institutii ale statului, intoleranta religioasa a musulmanilor radicali s-a adancit.

Marco Giannangeli, corespondent al Daily Express in Istanbul, spune ca lupta pentru putere din Turcia a deschis calea catre o forma extrema a islamului, care incepe sa prinda radacini tot mai adanci.

In noaptea loviturii de stat esuate, cele 85.000 de moschei ale natiunii au chemat credinciosii musulmani sa iasa in strada pentru a-si apara presedintele.

Considerand ca ei sunt cei care au pus umarul la apararea democratiei in Turcia, anumite grupari sunite musulmane extreme isi directioneaza acum furia catre comunitatile de crestini din diverse parti ale Turciei, scrie corespondentul citat.

In Matalya, un oras din Anatolia, una dintre zonele esentiale ale crestinismului din Orient, acestia au atacat o biserica protestanta. Cuvantul „biserica” este unul grandios atunci cand dorim sa descriem un astfel de lacas de cult. Cladirea nu este altceva decat un mic adapost, amplasat in ditrictul minoritatii alevi din oras. In ciuda unei constitutii asa-numit tolerante, protestantii nu au voie sa construiasca biserici in oras. Chiar si numele bisericii trebuie sa faca referire la o asociatie.

Continuarea pe www.aktual24.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.