După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 7 august 2016

Aurelian Pavelescu – Din păcate, Papa Francisc s-a transformat, încetul cu încetul, într-un om politic, ale cărui mesaje sunt îndreptate, mai degrabă, spre sfera socială, economică sau politică, decât spre sfera religioasă, a actului de credință și învățătură lui Iisus Hristos!


Papa Francisc spune ca nu trebuie identificat islamul cu violenta. Ca exista si catolici violenti, care fac crime si infractiuni... Ca nu toti musulmanii sunt violenti. Ca adevaratele cauze ar fi lacomia de bani si nedreptatile sociale.

Aceasta, cred eu, este o declaratie "corecta politic"! Nimeni, dintre cei seriosi, n-a generalizat, ca toti musulmanii sunt violenti, iar islamul este violent in toate formele lui. Ci numai islamul radical, militant! Iata, turcii si tatarii de la noi de sute de ani n-au facut acte de terorism. Dar Papa, pentru a trage niste concluzii "linistitoare" si "convenabile", pleaca de la acuzatii "inventate", pentru a da un raspuns "convenabil".

Toata lumea vorbeste de Statul Islamic si de islamul radical, responsabile de terorism, in sensul ca actele acestea sunt justificate religios, unele principii din Coran fiind susceptibile de a fi puse in practica astfel. Iar violenta islamului nu e de ieri de azi, sprijinita pe aceleasi comandamente. Comandamente care nu exista la crestini, spre exemplu, dar nici la hindusi sau in alte religii!

Din pacate, Papa Francisc s-a transformat, incetul cu incetul, intr-un om politic, ale carui mesaje sunt indreptate, mai degraba, spre sfera sociala, economica sau politica, decat spre sfera religioasa, a actului de credinta si invatatura lui Iisus Hristos!
Aurelian PAVELESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.