După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 10 august 2016

Autentificare notarială: Cinci părinți cu drepturi egale și responsabilități pentru același copil!


Se întâmplă în Olanda! Un cuplu de lesbiene și un cuplu de homosexuali au decis că vor să aibă un copil împreună pe care să-l crească în case separate. Cei 4 oameni se cunosc de 10 ani și în curând una dintre femei va naște copilul. 

Ambele cupluri sunt "căsătorite" dar în cuplul de homosexuali mai există și un al treilea partener din Australia. "Jaco și cu mine suntem căsătoriți de 8 ani. Din păcate nu ne putem căsători și cu Sean dar dacă ar exista posibilitatea am face-o într-o clipă" spune Sjored. 

"Cinci părinți cu drepturi egale și responsabilități, divizați în 2 case - sunt termenii și condițiile pe care le-am semnat și autentificat la notar." spune Dewi.


Mai multe detalii: www.conservativepost.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.