După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 22 august 2016

Bihoreanu.ro: Soţul unei orădence, considerat erou în Statele Unite după ce a murit încercând să-şi salveze un vecin

  • Nota red.: Cristian Silaghi a fost membru al Bisericii Române din Happy Valley

Orădeanca Alina Silaghi şi cele două fetiţe ale ei sunt în doliu după ce capul familiei, Cristian, a murit încercând să-şi salveze un vecin, medic veterinar, care nu mai ieşea dintr-un siloz subteran de grâu.
Dacă ce soţia lui a sunat la 911, Cristian a coborât în siloz să-şi scoată vecinul care nu răspundea la telefon, însă, din cauza lipsei de oxigen, a decedat şi el. Presa din Arizona spune că gestul bărbatului a fost unul eroic.
Totul s-a petrecut pe 9 august în Phoenix, Arizona. Cristian Silaghi ajunsese acasă după o cursă de New York, căci deţinea un business de transporturi maşini, când a vrut să-şi viziteze vecinul, pe dr. William Tryon, medic veterinar. Soţia Alina i-a spus însă că acesta a coborât în silozul său de grâu şi nu răspunde la telefon, în ciuda faptului că l-a sunat de mai multe ori. Şi asistentul său Juan Pablo Garcia coborâse în siloz să vadă ce se întâmplă, dar n-a mai ieşit.
Potrivit presei americane, Cristian Silaghi, originar din Satu Mare, n-a ezitat să coboare la rândul lui încercând să-şi ajute vecinul. Ce nu ştia el este că nivelul de oxigen din silozul adânc de 8,5 metri, era extrem de scăzut.
Pompierii au ajuns la faţa locului la circa 4 minute după ce Cristian a coborât în siloz şi, îmbrăcaţi în echipamente speciale şi dotaţi cu măşti de oxigen, au coborât să scoată victimele din depozitul de grâne. Dr. William Tryon murise deja, iar Cristian suferise un atac cerebral. Românul a decedat apoi, pe 10 august, în spital. 
Continuarea pe www.ebihoreanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.